La nostra manera de visitar Ponent

I avui on anem? Vinga, aixequem-nos. Agafem lo cotxe i les càmeres fotogràfiques. Anem de safari ponentí, a veure què trobem. Porta lo mapa. Ostres, aquesta zona encara no la tenim massa coneguda. Doncs, anem-hi! No visitem cap cosa ni cap poble en concret. Anem allí on ens porta el cor. No tenim un criteri geogràfic fix, però no improvisem. Tenim una filosofia molt determinada de fons: voler conèixer Ponent i buscar-ne els seus atractius. Això s'ha fet i s'ha recollit desde fa molts anys a altres indrets de Catalunya, i tambè en ciutats com Lleida, viles com Agramunt, i en llocs puntuals que tenen un valor agrari, artesanal, etnogràfic o artístic. Però, hi ha molta gent que no coneix aquests atractius, perquè no arriben al gran públic. Tambè cal tenir en compte milers d'indrets que ningú coneix, tret de la gent del mateix poble. Evidenment són molts pobles, són molts quilòmetres (i ningú ens paga la benzina), i són moltes coses a veure. Necessitem lo nostre temps per anar fent-ho poc a poc. La pausa és indispensable per poder observar los detalls. Ho fem perquè ens agrada, però també ens motiva rebre l'agraiment dels nostres fans de Facebook. En fi, és lo nostre hobby, n'hi ha que col·leccionen cromos i nosaltres col·leccionem moments per Ponent.

 

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

La boira, ens agradi o no, forma part del nostre paisatge, i ens defineix el caràcter. Cansats de que les terres d'interior siguin bastant desconegudes arreu de Catalunya, volem trobar una manera de que ens identifiqueu fàcilment. Evidentment, la boira no roman tot l'any, però el territori sí. Per tant si ens aneu seguint, descobrireu un territori per viure'l i gaudir-lo.

15/09/2014
I avui on anem? Vinga, aixequem-nos. Agafem lo cotxe i les càmeres fotogràfiques. Anem de safari ponentí, a veure què trobem. Porta lo mapa.
12/08/2014
A Ponent podeu trobar unes de les millors postes de sol. Només cal que mireu a l'horitzó quan s'atansa l'hora del crepuscle. Ja sigui de bon matí, a la sortida, o al capvespre quan s'amaga.