Les nostres postes de sol

A Ponent podeu trobar unes de les millors postes de sol. Només cal que mireu a l'horitzó quan s'atansa l'hora del crepuscle. Ja sigui de bon matí, a la sortida, o al capvespre quan s'amaga. Comencem aquest viatge 2.0 amb tres instants màgics del capvespre al pla d’Urgell. Sabeu on són aquestes precioses postals ponentines?

         

 

Visita el nostre facebook i troba més postals del nostre territori http://facebook.com/laboiradeponent

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

La boira, ens agradi o no, forma part del nostre paisatge, i ens defineix el caràcter. Cansats de que les terres d'interior siguin bastant desconegudes arreu de Catalunya, volem trobar una manera de que ens identifiqueu fàcilment. Evidentment, la boira no roman tot l'any, però el territori sí. Per tant si ens aneu seguint, descobrireu un territori per viure'l i gaudir-lo.

15/09/2014
I avui on anem? Vinga, aixequem-nos. Agafem lo cotxe i les càmeres fotogràfiques. Anem de safari ponentí, a veure què trobem. Porta lo mapa.
12/08/2014
A Ponent podeu trobar unes de les millors postes de sol. Només cal que mireu a l'horitzó quan s'atansa l'hora del crepuscle. Ja sigui de bon matí, a la sortida, o al capvespre quan s'amaga.