Cristina Mongay
,
11/06/2018
Espectacles

Temps de descompte per la 5ª edició del festival Circ Picat

Aquesta trobada lúdica i familiar es desenvoluparà a Alpicat del 29 de juny a l’1 de juliol
Circ Picat

Foto: 

Cedida
Un dels espectacles de Circ Picat de l'edició anterior
El festival Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu ja té dissenyada totalment la programació per a la seva cinquena edició, que se celebrarà els dies 29 i 30 de juny i l’1 de juliol. Enguany, en els tres dies del certamen, pujaran a l’escenari del Segrià una vintena de companyies de circ, les quals faran les delícies de petits i grans. Vols saber tot el que t’hi espera? Doncs segueix llegint!

La 5a edició de Circ Picat omplirà d’espectacles, colors i riures deu escenaris de la vila d’Alpicat. A banda dels espais escènics itinerants, podreu gaudir d’aquesta trobada a la Sala La Unió, l’Escenari Gran, la Taverna, el Molí, l’Espai Graó, la Fira d’artesania, la Plaça Maria Rúbies, l’Espai Pista i l’Espai petits.

La programació arrencarà divendres 29 de juny al vespre amb les mostres de ball i acrobàcies de l’Escola de Dansa d’Alpicat i l’Escola de Circ INEF. Seguidament, arribarà el torn dels primers espectacles: el de dansa urbana ‘Jaque mate’, de la companyia lleidatana Movementiks, i ‘Hats’, la creació més personal de teatre gestual de l’artista Jam. En aquesta primera jornada no hi faltarà la música, que anirà a càrrec de la banda Thinki’n Wild.

El dissabte 30 de juny, a partir de les 12h, s’alçarà de nou el teló de Circ Picat. Ho farà amb ‘Minuts’, un espectacle ple de riure i imaginació del Pallasso Marcel Gros; i el Vermut Cirque amb els Dj’s.

La tarda del dissabte anirà molt carregada de circ, i ho farà fins ben entrada la matinada! Entre d’altres, podreu gaudir de la instal·lació infantil i d’experimentació sensorial ‘Sonarium’, de El pájaro carpintero. Pel que fa als espectacles, pujaran a l’escenari L’home dibuixat, amb ‘Screen Man’; Màximo óptimo, amb l’espectacle de malabars i humor ‘Mínimo pésimo’; Peus de porc, amb el show itinerant ‘Circ Circuml·loqui’; l’espectacle de pintura amb els peus ‘Baldin bada’, dels bascos Shakti laizola; les narracions de ‘Somnis de sorra’, dels Ytuquepintas; i l’espectacle de clown, màgia i teatre de carrer ‘Indredible Box’, de la companyia La Tal. També actuaran la banda de son ponentina Sonsonite i el duo de selectors lleidatans Ponent Roots.

Finalment, el diumenge 1 de juliol, entre les 11 i les 22 hores, actuaran Sac Espectacles  amb la proposta ‘Danscirkant’, que combina música en directe, titelles, pallassos i danses; la companyia madrilenya Nueveuno representarà sobre l’escenari de La Unió ‘Sinergia 3.0’, un espectacle de circ contemporani; el Centre de Titelles representarà, des de la Plaça Catalunya a la Plaça Gaudí, l’espectacle de titelles i música ‘Hathy’; Atirofijo representaran la peça de circ contemporani ‘A s’ombra’ i la companyia francesa Tout par terre farà el mateix amb ‘Welcome’, una creació on la música, els malabars i el clown hi tenen un paper molt especial. El diumenge també hi haurà els tallers de Xanques del Harri i repetiran l’experiència El pájaro carpintero i el Vermut Cirqué.

Més informació: 

També et pot interessar