Cristina Mongay
,
08/09/2017
Espectacles

La 6a edició de Cua d’Estiu prendrà Fondarella com a escenari musical i teatral

Tindrà lloc a les tres cases històriques de Fondarella: Cal Ros, Cal Combelles i Cal Viudes
Cua d'estiu

Foto: 

Cedida
Aquest Festival d’espectacles de Petit Format es realitzarà del 8 al 30 de setembre
Amb l’arribada del mes de setembre, moltes són les sales de concerts i d’espectacles que reprenen el seu ritme habitual arreu del nostre territori. Alhora, i tal com ha succeït en els darrers sis anys, és temps de la Cua d’Estiu, el Festival d’espectacles de Petit Format del Pla d’Urgell.
Teatre de Butxaca i La Gata Roja són els responsables de la programació de Cua d’Estiu

Aquesta proposta cultural km 0 iniciarà les seves activitats el 8 de setembre i es desenvoluparà divendres, dissabte i diumenge fins al dia 30. Enguany la població que acollirà la Cua d’Estiu serà Fondarella, i els escenaris escollits per aquesta fita seran les tres cases amb més història d’aquesta vila del Pla d’Urgell: Cal Ros (a la Rambla de la Font), Cal Combelles (al carrer Nou) i Cal Viudes (també situada al carrer Nou).

Actuaran a la 6a Cua d’Estiu el músic urgellenc Oriol Ginestà, el pianista i compositor David Pradas, que presentarà el seu nou treball ‘Umbilical’; el consolidat músic solsoní Roger Mas, el grup indie lleidatà Renaldo & Clara, que interpretarà les cançons del seu disc ‘Els afores’; i L’Home Llop & The Astramats, una nova proposta musical que adapta els ritmes jamaicans al català.

Pel que fa a l’àmbit teatral, es podrà gaudir de tres espectacles: ‘Un dit de llibertat’, del grup emergent Vermut Teatre, que tracta la relació entre dues persones que tenen molt poc en comú; ‘Comiat’, una història de Cametes Teatre que fa viure un camí emocional a l’espectador a causa de la malaltia de la mare de les protagonistes; i ‘AfterPlay’, la proposta de Teatre de Butxaca protagonitzada per dos personatges de dues obres de Txèhov.

Cua d’Estiu ens torna a apropar als productes de proximitat de Ponent! Serà així en les dues sessions matinals previstes al programa, els diumenges 17 i 24 de setembre. Dos tastos de productes de Mos de Tros de Vallverd d’Urgell i de Formatges Camps del Palau d’Anglesola que aniran acompanyats de les actuacions d’Encantades i de Sons de Sobretaula.

Més informació: 

També et pot interessar