FM Torregrossa

Foto: 

Territoris.cat
La Festa Major d’estiu de Torregrossa de l’any passat

Els 6 imprescindibles de la Festa Major de Torregrossa

La música en directe, l’humor i les tradicions, els punts forts de Festa Major de Torregrossa
Cristina Mongay
,
10/08/2017
Fires i festes
L’estiu és l’estació de l’any que més esdeveniments culturals acull. Concerts en viu, cinema a la fresca, titelles, teatre, performances, jocs, conta contes,... i festes majors! La primera quinzena d’agost, el municipi de Torregrossa torna a vestir-se de gala i durant quatre dies oferirà tot tipus d’activitats per a tots els públics i gustos. Us apropem a les sis imprescindibles!

1. Cercavila de Festa Major
Una de les fites imprescindibles per gaudir a la Festa Major de Torregrossa és la seva Cercavila d’inici de festa. Aquesta anirà dirigida pels Grallers Descordats, que es passejaran amb els gegants i capgrossos per la vila. El recorregut  sortirà des de la Plaça de l’Ajuntament i es desenvoluparà a través dels principals carrers del poble fins a tornar al punt de sortida.
Quan? Dissabte 12 d’agost, 20h
On? Centre de la vila2. Concert de Fa1na
En el marc dels concerts de la nit jove de Torregrossa, tindrà lloc l’actuació musical de la banda ponentina Fa1na. Es tracta d’un grup creat l’estiu passat i format per quatre membres originaris de Mollerussa i Guimerà: el David Garrofé, en Sergi Prats, el Manu Brufau i l’Ángel Florez. La seva rumba amb tocs d’ska, reggae i funky us convidarà a  ballar i cantar sense parar.
Quan? Dissabte 12 d’agost, 22:30h
On? Camp de Futbol3. Concert de La Raíz
El grup de Gandia és el plat fort de la nit del dissabte a Torregrossa. La banda va nàixer l’any 2006, a partir d’un grup homònim, i des de llavors remou consciències i escenaris. Amb sis àlbums a les seves espatlles, La Raíz combina encertadament estils com el rock, l’ska, el reggae, el folk i el rap. Al Pla d’Urgell, cantaran els seus principals èxits i les cançons del darrer EP, ‘Entre Poetas y Presos’ (2016).
Quan? Dissabte 12 d’agost, 23:45h
On? Camp de Futbol4. Ballada de Sardanes
Si t’agraden les danses tradicionals, no et perdis la ballada de sardanes que organitza l’Ajuntament de Torregrossa en el marc de la seva Festa Major d’estiu. L’actuació anirà a càrrec de la Cobla 11 de setembre, nascuda al 2003. Aquesta interpretarà tot tipus de sardanes, des dels repertoris més clàssics als més moderns i, fins i tot, balls vuitcentistes.
Quan? Diumenge 13 d’agost, 12:30h
On? Jardins municipals5. Ball de Tarda amb Café Latino
L’Orquestra Café Latino farà moure l’esquelet a tot aquell que es passi pel centre de Torregrossa el dilluns a la tarda. El seu bon humor, la complicitat que adquireixen amb el públic són la clau de la seva popularitat.
Quan? Dilluns 14 d’agost, 19:30h
On? Sala recreativa municipal6. Monòleg de David Sas
Amb més de vuit anys ‘monologuejant’, David Sas ficarà la nota d’humor (i el punt final) a la Festa Major de Torregrossa. Els temes dels seus monòlegs són vivències quotidianes. El seu humor? Canalla, desenfrenat, boig i carregat d’energia. En definitiva, una bona proposta que divertirà a tots els públics.
Quan? Dimarts 15 d’agost, 22h
On? Davant del Pub

A

També et pot interessar