Cristina Mongay
,
04/10/2017
Música

El ritme omplirà de nou Concabella amb el Festival de Música Castell de Concabella

La 13a edició del Festival de Música Castell de Concabella tindrà lloc del 7 al 28 d’octubre
Concabella

Foto: 

Cedida
Associació Cultural Amics del Castell de Concabella és l’organitzadora d’aquesta cita
Els caps de setmana d’octubre faran les delícies dels amants de la música clàssica. Com? A través del Festival de Música Castell de Concabella, que enguany arriba a la seva 13a edició. Durant tres dissabtes, els espectadors podran gaudir d’una equilibrada proposta musical.

Veterania i joventut, autors consagrats i noves promeses artístiques, el festival dirigit pel músic Enric Ribalta aposta per una selecta tria de l’actualitat musical d’avui. La coneixem!

Recital de violí i violoncel, a càrrec de Maria Florea i Marion Platero
La primera actuació del Festival de Música Castell de Concabella vindrà de la mà de la violinista Maria Florea i la violoncelista francesa Marion Platero. Kodaly, Bach, Cassadó i Ravel seran els autors que interpretaran. Florea és una música nascuda a Esparreguera. Tot i la seva joventut, el seu talent ha brillat en concursos internacionals com Jeunesses Musicales de Bucarest, el XIX Concurs Internacional Paper de Música de Capellades, Wieniawski-Lipinski Competition Lublin i Young Virtuosos de Sofia. Platero, per la seva banda, fou seleccionada per formar part de la Classe d’Excel·lència del Violoncel de la Fundació Louis Vuitton de París, ha tocat amb grans intèrprets com Sonia Wieder Atherton, Gautier Capuçon, Claudio Martínez i Delphine Bardin, i ofereix concerts a França i arreu del món.
Quan? Dissabte 7 d’octubre, 19h

Recital de flauta i piano, a càrrec d’Enric Ribalta i María Alonso-Allende
En el segon concert es podrà gaudir d’una vetllada musical a càrrec del flautista Enric Ribalta i la pianista María Alonso-Allende. I els compositors escollits en aquesta ocasió són Bach, Mozart, Schumann  Prokófiev. Al Festival no només hi actuaran músics d’arreu, sinó que també fills de Concabella. Aquest és el cas de Ribalta, que actuat en escenaris d’arreu de Catalunya, França, Itàlia, Àustria i Alemanya. Ribalta actuarà amb la basca María Alonso-Allende, col·laborada habitual de la Royal Academy of Dance.
Quan? Dissabte 21 d’octubre, 19h

Recital de piano, a càrrec de Josep Maria Colom
El colofó del XIII Festival de Música Castell de Concabella serà l’actuació del guardonat pianista barceloní Josep Maria Colom, que oferirà els 24 Estudis de Chopin. El seu àmbit és el recital i la música de cambra, tot i que Colom ha actuat amb molt bons directors i directores i músics. Des del seu debut al Teatre dels Camps Elisis a París l'any 1979, ha fet gires constants oferint concerts i recitals amb orquestres i grups de cambra de tot tipus.
Quan? Dissabte 28 d’octubre, 19h

Més informació: 

També et pot interessar