Espectacles
,
2018

Teatre 'La bellesa'

Representació artística 'La bellesa', primera fase del projecte comunitari amb les veïnes del Casc Antic, dirigit per l'artista-educadora, autora i directora de projectes escènics Marta Galán

El projecte comunitari de l’Antic Teatre amb els seus veïns consisteix en la realització de tallers de dansa i moviment dirigits a la gent gran i la presentació de mostres artístiques de forma regular durant l’any. Amb això es fa accessible el llenguatge i l’expressió artística de la dansa, amb els beneficis que pot tenir en relació a la inclusió i cohesió social. De la mateixa manera es fan més visibles les necessitats i formes d’expressió de la gent més invisible del nostre barri: la gent gran. El projecte també inclou diferents activitats per a fomentar la relació intergeneracional, entre els més grans i els més joves del barri.

Horari: 

Dijous:  21:00h
Divendres: 21:00h
Dissabte: 21:00h
Diumenge: 20:00h

*El dissabte 24, després de la funció hi haurà una conversa entorn a l'espectacle, coordinada per Agost Produccions.

Sinopsi: 

No podia ser de cap altra manera; amb elles hem explorat la idea de bellesa i l'hem posat en relació amb els seus cossos prenyats de temps i amb les seves ments atentes on bull una història comuna de cura tenaç; memòries imprescindibles de dones, treballadores, mares-filles que escamotegen els relats oficials. Aquest ha estat el nostre procés de treball: explorar aquesta bellesa i fer-la emergir mitjançant diferents texts, imatges, accions. Diuen que és bell allò que ens commou quan esdevé; un lloc on l’ull descansa perquè compren i respira, un instant revelador.

Preu: 

10€ online | 12€ taquilla (compra entrada)

Fitxa tècnica: 

Creació i interpretació: Graciela Alonso, María Isabel Gutiérrez, Emilia Martín, Aurora Roig i Abel Montes, Guillem Sunyer (alumnes en pràctiques 'El Timbal')
Documentació en video i disseny audiovisual: Martín Elena
Direcció: Marta Galán / Translab. en col·laboració amb Nicolás Spinosa. 
Una producció de Antic Teatre i Grec Festival de Barcelona.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1