Música
,
2020
Dissabte 23 de maig, 18:30h
En streaming

#StreamingsSolidaris: Roger Gascon

Continua el cicle #StreamingsSolidaris, en aquesta ocasió amb el concert del multiinstrumentista Roger Gascon (productor musical de professió i part de diversos projectes com The Lazy Lies o Trau), que es multiplica per quatre per oferir un concert únic, en què interpretarà cançons de totes les èpoques, des d’èxits famosos d’artistes com Madonna, The Beatles, Britney Spears, Michael Jackson o Blondie, fins a cançons més de culte de grups com Vampire Weekend, The Zombies o Pixies. Tot gravat i mesclat de manera professional al seu estudi Gate24 perquè ho podeu gaudir al 100%.

Recomanable escoltar-ho amb un bon equip de so o bons auriculars per apreciar bé tots els instruments i detalls.

> Accedeix al concert aquí (enllaç).

Preu: 

A partir de 3€ | Comprar entrada aquí (enllaç) 

Es pot fer una aportació major, ja sigui perquè sou més gent veient el concert o per col·laborar amb l’actuació solidària.

TickEtic és un sistema de venda d’entrades cooperatiu, ètic, solidari i sense ànim de lucre. El 40% de la recaptació es dedicarà al Fons Cooperatiu per l’Emergència Social i Sanitària. Un altre 40% serà per l’artista. El 20% es reserva per cobrir els costos de la plataforma d’streaming, creada per a l’ocasió seguint la filosofia de sobirania tecnològica.

Organitza: 

Ticketic

Més informació: 

  • imatge de control 1per1