Hotel Restaurant Diego
Hotel Restaurant Diego
Ctra. de Galera. s/n
43570 - Santa Bàrbara
  • 977 719 017
  • diego@hoteldiego.com
Filet de vedella brasejat amb fetge d’ànec - Hotel Restaurant Diego

Hotel Gastronòmic Diego d'ambient familiar i càlid per gaudir de la gastronomia i la natura entre els Parcs Naturals del Delta de l'Ebre i els Ports. Amb més de 25 anys de tradició gastronòmica, al Restaurant Diego trobareu cuina de proximitat basada en la qualitat dels productes de temporada i amb una excel·lent celler propi per maridar totes les vostres experiències gastronòmiques.

A l'Hotel Gastronòmic Diego podreu descobrir les carns de vedella i bou de la seva ramaderia pròpia, La Finca, els peixos i mariscs directes del seu lloc propi a la Llotja de La Ràpita, i les hortalisses i verdures de l'horta del Montsià. A més, s'hi cuina amb els seus propis Olis d'Oliva Verge Extra.

Cada dia, de dilluns a diumenge a les 9h, serveixen espectaculars Esmorzars de Forquilla.

Hotel Restaurant Diego

Hotel Restaurant Diego és un hotel gastronòmic on a més de gaudir de la gastronomia podrà descansar de manera plàcida i tranquil·la.

Situat a Santa Bàrbara, a la plana de l'Montsià de Tarragona, a 15 minuts del Parc Natural del Delta de l'Ebre i del Parc Natural dels Ports, ens situa amb les característiques d'un entorn rural i totes les comoditats d'un hotel.

L'Hotel Gastronòmic - Hotel Restaurant Diego disposa de 21 habitacions, 16 dobles i 5 singles, molt confortables i amb banys complets (Reserves aquí - enllaç)