Música
,
2022
Del 22 de gener al 20 de maig
Diversos espais
L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Vilafranca del Penedès, Olesa de Montserrat, Girona, Amposta, Castelldefels, Canet de Mar, Tàrrega i Sant Cugat del Vallès

27è Barnasants. Cançó d'autor

27a edició del projecte de cultura en xarxa Barnasants, que oferirà una programació de concerts arreu del país, i que farà el tret de sortida amb el concert de Brams.

El projecte de cultura en xarxa sempre ha reivindicat la cançó d'autor com un gènere propi i independent, no pas com un estil: un gènere híbrid —amb elements poètics, musicals i interpretatius— , però amb característiques pròpies. La cançó d'autor es pot interpretar en clau de jazz, de música tradicional, de rap, de música electrònica, en format acústic, elèctric, i, per què no, en clau de rock o de ska. El que determina el gènere de la cançó d'autor, per tant, no és pas l'estil musical sinó l'equilibri perfecte entre text i música, que persegueixen el mateix propòsit creatiu.

Com diria el cantautor i especialista Miquel Pujadó, "una gran música o un gran text no fan una gran cançó. Cal l'equilibri entre les parts i la sensació que aquestes parts es necessiten mútuament".

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1