Arts
,
2022
A partir del 17 de març
Diversos cinemes
Diverses poblacions

Pel·lícula 'L'illa dels ocells'

Estrena de la pel·lícula 'L'illa dels ocells', de la distribuïdora Pack Màgic, que forma part de la sèrie de tres programes de curtmetratges que va inaugurar 'La barca del vent'.

Cada un d’ells inclou un migmetratge protagonitzat per una nena d’edat prepúber, i conformen una trilogia d’històries iniciàtiques d’heroïnes contemporànies que arriben a les nostres pantalles al llarg de 2022 i 2023.

Sinopsi: 

Les històries que conformen el programa de curtmetratges L’illa dels ocells són una invitació a conversar amb la natura des de la mirada curiosa de tres nenes que senten l’impuls de desafiar les seves pors per acostar-se a allò desconegut i aprendre. Per fer-ho, hauran de dur a terme una immersió en els entorns naturals que les envolten: una illa plena d’ocells, un jardí comunitari i un bosc.

A 'L’illa dels ocells' coneixem l’Eli, una nena de deu anys amb una imaginació desbordant a qui li encanten els ocells. A 'La Susi al jardí', la protagonista descobreix un jardí misteriós on hi viu algú que li desperta por i curiositat a la vegada. A 'Fet i amagar', mentre un grup d’infants juguen, una nena s’endinsa al bosc i va a parar a un lloc molt i molt llunyà.

Totes tres són protagonistes de narracions amb sensibilitats estètiques diverses fruit d’un treball tècnic de gran valor artístic i d’un tractament sonor molt proper al documental que ens convida a submergir-nos en els espais on es desenvolupa l’acció. Els ritmes s’acompassen, es dona temps i espai a la contemplació, fent-nos conscients de la fràgil riquesa de la natura. El diàleg harmoniós que s’estableix entre tots tres films arriba al públic apel·lant a la seva sensitivitat i fent que l’experiència cinematogràfica sigui molt inspiradora.

Programa: 

Consultar la cartellera aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1