Anna Brullet
,
24/01/2015
Entorn

Un passaport pels museus locals del Vallès

Un passaport ofereix descomptes al vistar els 12 museus de la Xarxa de Museus Locals

Foto: 

Cedida
Entre els espais a visitar hi ha llocs tan emblemàtics com el Monestir de Sant Cugat
El patrimoni museístic del Vallès Occidental és molt ric i, en alguns casos, desconegut per això des de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona s'han proposat que els descobriu creant un passaport que us permetrà conèixer la història, el patrimoni i l'art que amaguen els 12 museus de la comarca que en formen part.

El passaport es va presentar el passat 22 de gener a Cerdanyola, al Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver i ja us el podeu descarregar a través d'internet. En aquest enllaç trobareu una butlleta que heu de portar al primer museu que visiteu perquè la segellin. A partir d'aquí ja esteu a punt per poder començar a visitar museus i acumular descomptes i regals. El document només podrà tenir un segell de cada museu i s'obtindrà el descompte corresponent només una vegada, tot i que també se'n podran beneficiar els familiars del titular. Els descomptes van des d'entrades a museus, fins a descomptes a restaurants de la comarca. Podeu consultar-los aquí. I si completeu tota la ruta en l'any de vigència del passaport tindreu obsequi assegurat i entrareu al sorteig d'una nit d'hotel.

Els museus que podreu visitar són de temàtiques diverses. Hi podeu trobar des de museus dedicats a la història i el patrimoni com el Museu de la Pagesia de Castellbisbal, el Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver de Cerdanyola del Vallès, el Centre d'Interpretació del patrimoni Molí d'en Rata de Ripollet, el Museu d'Història de Sabadell, el Museu Municipal de Montcada i Reixac i em Museu Municipal Castell de Rubí. Alguns d'ells situats a edificis emblemàtics com el Monestir de Sant Cugat, la Seu d'Ègara i Esglésies de Sant Pere de Terrassa o el Castell Cartoixa de Vallparadís de Terrassa. I altres dedicats a expressions artístiques com el Museu d'Art de Cerdanyola del Vallès, el Museu d'Art de Sabadell i el Museu del Tapís Contemporani de Sant Cugat del Vallès. Un cop hagueu posat els dotze segells al vostre passaport sereu experts en el patrimoni històric i artístic de la comarca.

 

 

 

Més informació: 

Per més informació sobre les condicions i les bases visiteu la web del Consorci de Turisme del Vallès Occidental

http://www.visitvalles.com/

També et pot interessar