Llibres
,
2016
Dissabte 24 de setembre, 10h
Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia
Igualada

Mercat de Lletres

El Museu de la Pell d'Igualada i l'Adoberia Bella acolliran la cinquena edició del Mercat de Lletres. A banda de les xerrades i presentacions, durant tot el dia es podran trobar parades de llibres i un espai d’entitats, una mostra de literatura local promoguda per la Biblioteca Central, l’exposició 'La desmesurada vida de Ramon Llull', un espai bar i un espai de lectura i de signatura de llibres.

En l’apartat dels tallers participatius, destaquen 'Un bosc de lletres', 'Respira', 'Mig adormits', 'Una catifa de guix', 'Quin cacau!' i 'Blancaneu i els set nans polits'. Propostes diferents per a estimular l’enginy, despertar la passió per les lletres i, en la majoria dels casos, per a gaudir-los en família.

Hi haurà també un concurs fotogràfic de la jornada a través de la xarxa Instagram, amb l’etiqueta #concursmercatdelletres i un altre concurs via Instagram, Twitter i Facebook amb l’etiqueta #pescalafalta, que convida a trobar errades lingüístiques.

PROGRAMA
10:15h | Auditori
Inauguració del Mercat de Lletres.

10:30h | Auditori
Conversa amb Rosa Regàs, que ens parlarà dels seus darrers llibres i de la seva trajectòria com a novel·lista, a càrrec de Maria Enrich, escriptora i professora.

11:30h | Auditori
Presentació del llibre 'Els dies sense glòria' de Sílvia Alcántara, a càrrec de Montse Lobato, directora de la Biblioteca.

12:00h | Adoberia Bella
Presentació del llibre 'Educar sense cridar' d'Alba Castellví Miquel, a càrrec de Maria Santfores Salla, mestra.

12:30h | Auditori
Literatura km0. Presentació col·lectiva d'autors locals, amb Teresa Roig amb 'La Merceria', Mireia Rubio amb 'El tiempo del negro', Josep Maria Solà amb 'Un salt al blau', i Joan Pinyol amb 'El mar de les ombres'. Modera: M. Teresa Miret.

13:00h | Adoberia Bella
Presentació del llibre 'Nomdenoia' de Pau Badia, que dibuixarà i projectarà en directe. Organitza: Artèria, espai d'art i tallers.

13:30h I Pati del Museu de la Pell
Presentació 'El llibre de la iaia Toneta' a càrrec de la pròpia autora

16:00h | Auditori
Lliurament de premis del Concurs de microcontes, del Concurs de poemes d'amor i del Concurs Una història per WhatsApp. lectura dels millors classificats.

17:00h | Auditori
Presentació del llibre 'Generació tomàtic' d'Andrés Palomino, guionista del Club Super3, a càrrec de Joan Valentí, actor. Organitza: Abacus Cooperativa.

18:00h | Adoberia Bella
'Lola Vendetta', xerrada i il·lustració en directe. Presentació del personatge creat per Raquel Riba Rossy, il·lustradora de contes i dibuixant de còmics professional. Organitza: Artèria, espai d'art i tallers.

19:00h | Auditori
Presentació del llibre '60 dies a Cuba' de Roger de Gràcia, a càrrec de Marilú Martínez-Ruiz, artista cubana, llicenciada en belles arts.

20:00h | Adoberia de Cal Granotes
Recital DePellSensible 'No era lluny ni difícil' de Joan Margarit amb Xavier Algans, piano i Carles Margarit, saxo, direcció i composició, Joan Margarit, veu. Presentació a càrrer d'Antoni Dalmau i Ribalta, escriptor.
Preu: 6€ anticipada | 8€ taquilla. Venda d'entrades anticipades al Punt de difusió cultural i turística (c/ Garcia Fossas, 2) o una hora abans a la taquilla de l'Adoberia de Cal Granotes. Aforament limitat.

Més info:
Article:
Les lletres prenen la paraula a Igualada
Alba Castellví: "Tenim fills per disfrutar-los, no només per tenir-ne cura"
Pol Makuri: "A partir del conte es vol obrir les portes a realitats que existeixen i també, a dir que està bé explicar-les"

 

 

 

  • imatge de control 1per1