Llibres
,
2018
Dissabte 22 de desembre, d'11 a 17h
C/ Encarnació, 13-17
Barcelona

Alzina! Aplec de llibres i zines sota l'alzina

Alzina! Aplec de llibres i zines sota l’alzina, una jornada dedicada a l'autoedició gràfica i musical als jardins de les casetes del carrer Encarnació 13-17 - en perill per una operació immobiliària -, on s'hi podran trobar fanzines, còmics, gràfiques populars, llibres singulars, enquadernacions artesanals, il·lustracions de tiratge limitat, discos rars i tota mena de publicacions tan inclassificables com properes.

La  fira vol reivindicar així la comunitat creativa de proximitat, els espais d'intercanvi veïnals i celebrar la convivència amb tallers per a infants i persones adultes, recitals de poesia, música i ball, i comptarà amb la participació de col·lectius i artistes com ara Sonhoras, Bravas, Futuroa, Underbrain Books, Selvaro, Joma o Lava Ediciones, i DJ's seleccionats pel segell discogràfic Aceleradora.

Horari: 

D'11 a 17h.

Sinopsi: 

Ja fa més d'un mes que el veïnat va aturar la tala de l'alzina bicentenària i l'enderroc de les casetes del carrer Encarnació, però la lluita continua. En aquest espai, del que avui se'n reivindica l'expropiació, tindrà lloc aquesta fira nadalenca, que vol omplir els jardins de projectes editorials i discogràfics del barri de Gràcia i d'altres barris de Barcelona.

Organitza: 

Col·lectiu Mancebía Postigo i plataforma Salvem L'Alzina.

Col·labora: 

Entitats de Gràcia com Experimentem amb l'art o L'Automàtica.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1