AGENDA
Arts
FemArt - 25 anys
2018
A partir del 14 de desembre
  • Barcelona
Ca la dona

FemArt, La Mostra d’Art Feminista

Amb motiu dels 25 anys d'existència i de resistència als circuits de producció i difusió d'art patriarcals i capitalistes de la Mostra FemArt, primera mostra retrospectiva d'art feminista contemporani de Catalunya, titulada 'Hem vist coses que mai con creuríeu!, una retrospectiva replicant', que constitueix la memòria dels últims 25 anys de lluites feministes a Barcelona. 

La mostra recull, a més de les obres més significatives, documentació gràfica i textual de cada una de les 25 mostres realitzades on han participat més de 800 artistes, les quals s'han vist recolzades en front de la manca de presència en els circuits artístics convencionals. 

*La mostra anirà acompanyada d’un programa d’activitats que inclou, a més de tallers i performances, un seminari on participaran referents de la teoria, de l’art i la lluita feminista.

Inauguració: 

Divendres 14 de desembre, a les 19h.

Sinopsi: 

FemArt es un projecte de Ca la dona, espai d’acció feminista referent a la ciutat de Barcelona. Coincidint amb el final de la rehabilitació de l’edifici de Ca la Dona al Carrer Ripoll 25, espai merescut després de més de 25 anys d'activitats i promoció de la lluita feminista, Ca la Dona reclama i promou ara noves dimensions i perspectives dels seus projectes. Aquest és el cas de FemArt que pretén evolucionar cap a una Biennal d'Art Feminista emplaçada a Barcelona i amb relacions internacionals.

Programa: 

Consulta totes les activitats amb motiu dels 25 anys de FemArt aquí (enllaç PDF)

Més informació: 

Facebook FemArt
Web FemArt
Web Ca la dona

Et pot interessar

Cicle d'arts de carrer, Públic, Tàrrega, 2019
Del 15 de juny al 6 de juliol
Tàrrega
Riu d'Art - Riba-roja d'Ebre 2019
Del 10 al 22 de juny
Riba-roja d'Ebre
Vinya
Dies 20 i 21 de juny
Vilafranca del Penedès
Exposició 'Retrats' d'Alba Molero
Del 7 al 30 de juny
Riudoms
Visita 'Qui és qui?' - La Pedrera 2019
Dilluns 24 de juny, 10h
Barcelona