Activa't
,
2018
Dimarts 27 de novembre, de 10 a 14:30h
CCCB
Barcelona

Fòrum 2018: Música i transformació social

Segona edició del Fòrum, dedicat, en aquesta ocasió, a parlar sobre el poder transformador de la música amb diferents ponències i taules rodones amb professionals que treballen en projectes socials que es vehiculen a través de les arts i, específicament, de la música.
Una excel·lent oportunitat per conèixer diferents experiències de persones que participen en projectes socioculturals des de la música i per debatre sobre com l’acció social i el sector professional de la música haurien de crear, interactuar i relacionar-se. 

El punt i final de la jornada el posarà la intervenció musical del Cor Dona Gospel, un projecte que promou la inclusió a través del cant i dinamització del teixit social des de la música.

Sinopsi: 

El Fòrum 2018 vol promoure la reflexió sobre el poder transformador de la música i impulsar accions de cooperació i interacció entre entitats, empreses i col·lectius de professional que treballen tant en l'àmbit social com en l'àmbit industrial de la música i així, potenciar la interacció del sector musical amb responsables de polítiques socials, culturals i educatives.

Preu: 

Gratuït (amb inscripicó prèvia aquí

Organitza: 

Acadèmia Catalana de la Música.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1