Música
,
2019
Del 25 d'abril al 5 de maig
Fabra i Coats
Barcelona

8è Festival Mixtur

El Mixtur, el festival de músiques de recerca i creació interdisciplinària arriba enguany a la seva vuitena edició.

Com és habitual, els concerts, les presències internacionals, els tallers o el compromís del festival amb les obres de nova creació seran algunes de les potes més destacades de l’esdeveniment. En aquesta edició, a més, es retrà homenatge a un dels compositors de música contemporània més importants que ha tingut Catalunya, Joan Guinjoan, mort recentment.

Un dels punts forts del Mixtur será el de les presències de músics destacats del panorama internacional. I aquest any, el convidat estrella será el saxofonista i improvisador anglès Evan Parker, un dels més innovadors d’Europa, amb més de cinquanta anys de carrera i un gran nombre de discos fonamentals. Parker serà el professor del Taller d’Improvisació Mixtur 2019. A banda, també hi seran els músics Tillmann Reinbeck, d’Aleph Guitarrenquartett, o Pierre Morlet, de Quatuor Diotima, els quals oferiran concerts i seran els responsables dels tallers de guitarra i piano, respectivament.

També oferiran concerts durant el festival reconegudes formacions europees com Ensemble TM+, Container Ensemble, New Art and Music Ensemble Salzburg o Ciklus Ensemble.

Programa: 

Consultar aquí.

Preu: 

35€ abonament | 8€ entrada d'1 dia
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1