Activa't
,
2019
Dilluns 8 d'abril, 21h
Tantarantana
Barcelona

Assajar és de covards

'Assajar és de covards' és una lectura dramatitzada, un concert i una jam session actoral en la mateixa vetllada. Una sessió irrepetible on es proposa a actors, directors, músics, dramaturgs, realitzadors, fotògrafs, artistes plàstics, dissenyadors i fins i tot al públic la bogeria de fer un salt al buit… i a caure d’empeus. 'Assajar és de covards' és un autèntic pollastre.

Això va de traslladar la mecànica de les jam session de jazz a les lectures dramatitzades de textos teatrals. En altres paraules: això va de tirar-se a la piscina. Per això li diuen 'Assajar és de covards': Perquè els actors que llegeixen els textos no han treballat mai junts, perquè el director acaba de conèixer els que seran els seus actors, perquè el dramaturg no havia vist el director en tota la seva vida, perquè el fotògraf i el realitzador no saben què fotografiaran i perquè el músic va creant l’ambient sonor a mesura que es va desenvolupant l’escena. I el més important de tot: Perquè els espectadors que vulguin poden substituir qualsevol dels actors participants per interpretar ells mateixos el personatge que més els hagi agradat.

Realment, per participar a 'Assajar és de covards' cal fer gala d’una indiscutible valentia… O  d’indiscutible inconsciència!

Preu: 

6€
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1