AGENDA
Música
Tú no existes
2019
Dissabte 18 de maig, 21h
  • Barcelona
VOL

Concert de Vancouver Undercover + Tú No Existes + Espacea

Vancouver Undercover, Tú No Existes i Espacea disputaran un partit a tres bandes en el que donaran a conèixer bona part del repertori dels seus darrers treballs, regalant-nos a més les primeres pinzellades dels propers.

Vancouver Undercover és un quartet radicat a Barcelona integrat per Mirentxu Palomar, Ricard Gaspar, Albert Muñoz i Nil Hate. La seva proposta es materialitza per la sensibilitat i transparència musical de les seves primeres demos i per la contundència de ‘Solo Lizard’, single de presentació inclòs al recopilatori de La Nada Colectiva #Monotemas. Abans d’entrar a gravar nous temes, el grup presentarà el seu repertori renovat a la Vol.  

'Tercera República' culmina la nova fase creativa del grup Tú No Existes. Ho fa amb un viatge que parteix de molts llocs, fruit del periple com a nòmada digital del seu vocalista i compositor Edu Montoya, que va escriure i enregistrar parts del disc a països com Malta, Portugal o Tailàndia. Amb la nova formació completada per Roger Torralbo, Alena Danko i Mattia Bison el nou treball dels TNE dibuixa una reflexió sobre la similitud entre l’espai interior, l’individu i el seu entorn. Ho fa sense perdre de vista el pop electrònic, sense oblidar sonoritats pròpies del Meditterani, la cumbia i la psicodelia.

Espacea és una proposta nascuda de la fusió entre el projecte d’ànima electrònica Éter (Álex Rivera) i els sons propers al rock experimental de la formació brasilera Camaleônica (Felipe Dantas i Fernando Reis). Espacea parteixen de la seva inquietud innata per experimentar amb bases musicals de ritmes folclòrics, i ho fan farcint la proposta de petits matisos conceptuals, barrejant sons orgànics i electrònics per tal de trobar la convivència formal entre tots dos mons. Aprofitaran la seva reaparició als escenaris per presentar alguns dels temes del seu proper treball.

Preu: 

8€ taquilla | 6€ anticipada
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

Facebook VOL

Et pot interessar

Dilluns 26 d'agost, 21h
L'Estartit
Acte solidari, Ens donem la mà, Cambrils, 2019
Diumenge 25 d'agost, 20h
Cambrils
Dissabte 24 d'agost, 20h
Sant Martí d'Empúries
Ebre Folk - Roquetes 2019
Dies 23, 24 i 25 d'agost
Roquetes
Cicle d'Estiu Nits al Celler, Cooperativa de Falset-Marçà, 2019
Del 6 de juliol al 24 d'agost
Falset
Dimarts Culturals a la Vall d'Àssua, 2019
Dimarts 27 d'agost, 19:30h
Sort
Festival de Jazz de Vidreres, 2019
Del 23 al 25 d'agost
Vidreres
BioRitme Festival - Vilanova de Sau 2019
Del 22 al 25 d'agost
Vilanova de Sau