Activa't
,
2019
Dilluns 3 de juny, 19h
La Pedrera - Casa Milà
Barcelona

Converses a La Pedrera amb Alessandro Baricco

En el marc del cicle 'Converses a La Pedrera', taula rodona entre el novel·lista, dramaturg i periodista Alessandro Baricco (Torí, 1958) i la periodista cultural Elena Hevia (Barcelona, 1959)

*Idioma de la conversa: italià 

Sinopsi: 

> Alessandro Baricco (Torí, 1958) és novel·lista, dramaturg i periodista. L’amor per la música i la literatura van inspirar la seva activitat com a assagista i narrador. Després d’una aparició fulgurant al panorama literari italià el 1991 amb Castelli di rabbia (premi Médicis d’autor estranger a França) i el 1993 amb Oceano mare(premi Campiello), Seta li va proporcionar el reconeixement internacional. La seva obra posterior ha oscil·lat entre la narrativa (Omero, Iliade, reescriptura del poema homèric) i l’assaig, Next. Piccolo libro sulla globalizzazione e il mondo che verrà, I barbari. Saggio sulla mutazione, o The Game, on traça la cartografia de la insurrecció digital.

A més d’una llarga trajectòria en el periodisme literari, Baricco ha escrit guions, dirigit cinema, i ha creat programes de televisió i és l’impulsor de l’Scuola Holden, una iniciativa per formar narradors i fomentar l’estudi de les humanitats.

> Elena Hevia (Barcelona, 1959) és llicenciada en Ciències de la Informació i ha fet estudis de doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va formar com a periodista cultural a la delegació de l’ABC a Catalunya i més endavant va passar a formar part d’El Periodico de Catalunya, on actualment coordina el suplement setmanal de llibres.

Preu: 

4€ (comprara entrada aquí - enllaç)

Organitza: 

Fundació Catalunya - La Pedrera

Més informació: 

  • imatge de control 1per1