Yotam Ottolenghi

En el marc del cicle 'Converses a La Pedrera', taula rodona entre el cuiner i gastrònom Yotam Ottolenghi (Jerusalem, 1968) i Toni Massanés, director de la Fundació Alícia.
Els dos gastrònoms parlaran sobre la filosofia i la creativitat a la cuina, de la dieta mediterràni, del concepte de 'real food' o el flexitarianisme, entre altres temes.
*Idioma de la conversa: anglès (amb traducció simultània)
> Yotam Ottolenghi (Jerusalem, 1968) va arribar al món de la cuina l’any 1997, mentre treballava en un diari israelià i feia un màster en Filosofia i Literatura. Va decidir instal·lar-se a Londres, i començar com a ajudant a la pastisseria Capital i establiments com Kensington Place, Launceston Place, Maison Blanc i Baker & Spice. Anys més tard, va crear una cadena de restaurants i botigues de menjar a Notting Hill, Islington, Belgravia i Kensington, sempre a Londres. El 2011 va obrir el seu restaurant NOPI a Picadilly.
És autor de llibres d’èxit com El gourmet vegetariano, Jerusalén, crisol de las cocinas del mundo, Exuberancia, la vibrante cocina vegetariana, Dulce i Simple. Col·labora a The Guardian i en programes de televisió, que l’han consagrat com un dels grans xefs i divulgadors de cuina.
> Toni Massanés (Berga, 1965) és director de la Fundació Alícia, investigador de l’Observatori de l’Alimentació de la UB, ha dissenyat el mètode i dirigit la recerca per inventariar el Corpus Culinari Tradicional Català. És Premi Ciutat de Barcelona i Premi Juan Mari Arzak de Gastronomia i Mitjans de Comunicació. Escriu a Cuina, a Comer de La Vanguardia, i col·labora a Un restaurant caníbal a Berlín, de Catalunya Ràdio, entre d’altres.
4€ (comprara entrada aquí - enllaç)
Fundació Catalunya - La Pedrera
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.