Família
,
2019
Del 25 de juny al 26 de juliol
CCCB
Barcelona

Culturnautes

Un casal d’estiu, un viatge per la galàxia de la cultura contemporània! Els exploradors treballen els diferents continguts desenvolupats a les exposicions i als programes del CCCB al llarg de 2019. L’espai públic i com l’habitem, el cinema experimental, el cos en moviment, la ciència o la fotografia són alguns dels temes que treballarem.

Al llarg de l’última setmana de juny i durant el mes de juliol, es treballaran continguts del CCCB a partir de tallers i activitats lúdiques vinculades a una disciplina artística, tècnica o científica, a càrrec d’especialistes.

Culturnautes 2019 consta de cinc setmanes, amb propostes formulades conjuntament pel CCCB i els col·lectius detallats a continuació:
- Voltes cooperativa d’arquitectura, cooperativa especialitzada en l’àmbit de l’arquitectura i l’urbanisme: bioconstrucció i sostenibilitat, rehabilitació i participació ciutadana.
- A Home in Progress Film, il·lustradors i realitzadors de gràfica animada.
- Sonia Gómez Vicente, ballarina, performer i coreògrafa
- Col·lectiu Perifèria, associació que treballa la dansa, el moviment, la composició i la interacció social amb una mirada creativa.
- Institut de Física d’Altes Energies (IFAE), científics que, des de la teoria i la pràctica, investiguen la física de partícules, l’astrofísica i la cosmologia.
- Luciérnagas Arte en Acción, fotògrafes que treballen amb una intenció transformadora, d’apoderament i d’(auto)coneixement.

Inscripcions: 

PLACES EXHAURIDES

Més informació: 

Web CCCB

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1