AGENDA
Família
Culturnautes
2019
Del 25 de juny al 26 de juliol
  • Barcelona
CCCB

Culturnautes

Un casal d’estiu, un viatge per la galàxia de la cultura contemporània! Els exploradors treballen els diferents continguts desenvolupats a les exposicions i als programes del CCCB al llarg de 2019. L’espai públic i com l’habitem, el cinema experimental, el cos en moviment, la ciència o la fotografia són alguns dels temes que treballarem.

Al llarg de l’última setmana de juny i durant el mes de juliol, es treballaran continguts del CCCB a partir de tallers i activitats lúdiques vinculades a una disciplina artística, tècnica o científica, a càrrec d’especialistes.

Culturnautes 2019 consta de cinc setmanes, amb propostes formulades conjuntament pel CCCB i els col·lectius detallats a continuació:
- Voltes cooperativa d’arquitectura, cooperativa especialitzada en l’àmbit de l’arquitectura i l’urbanisme: bioconstrucció i sostenibilitat, rehabilitació i participació ciutadana.
- A Home in Progress Film, il·lustradors i realitzadors de gràfica animada.
- Sonia Gómez Vicente, ballarina, performer i coreògrafa
- Col·lectiu Perifèria, associació que treballa la dansa, el moviment, la composició i la interacció social amb una mirada creativa.
- Institut de Física d’Altes Energies (IFAE), científics que, des de la teoria i la pràctica, investiguen la física de partícules, l’astrofísica i la cosmologia.
- Luciérnagas Arte en Acción, fotògrafes que treballen amb una intenció transformadora, d’apoderament i d’(auto)coneixement.

Inscripcions: 

PLACES EXHAURIDES

Més informació: 

Web CCCB

Et pot interessar

Festival Paupaterres, Tàrrega, 2020
Del 9 a l'11 de juliol
Tàrrega
Concert de Sopa de Cabra
Dissabte 14 de novembre, 21h
Lleida
Festa Major de Llagostera, 2020
Del 6 al 7 de juny
Llagostera
LaBinota - Curs 2020-2021
De l'1 de juny a l'11 de setembre
Tortosa
Vivim del cuentu
A partir del 14 de març
El Pot Petit
Diumenge 9 d'agost, 20h
Calella de Palafrugell
Exposició 'William Klein, Manifest' - La Pedrera 2020
Del 6 de març al 5 de juliol
Barcelona
Diumenge 27 de desembre
Torroella de Montgrí