AGENDA
Espectacles
If you could see me now
2019
Dies 17 i 18 de maig, 20:30h
  • Barcelona
Sala Hiroshima

Dansa 'If you could see me now'

D’Arno Schuitemaker és pertinent mencionar que és enginyer aeronàutic; tan racional com per a proposar un treball d’una perfecta abstracció… matemàtica. Amb la seva mirada dirigida al cel i mitjançant les equacions d’un moviment repetitiu aconsegueix commoure a tot tipus de públic.

El treball d’Arno és convincent, màgic i intens. Utilitzant un moviment continu i perpetu, les seves obres basades en la percepció reflecteixen l’amor, la soledat i l’espera. En col·laboració amb diferents intèrprets, compositors i dissenyadors d’il·luminació, les seves performances es converteixen en veritables trobades immersives. El 2018 Hiroshima va presentar per primera vegada el seu treball a Barcelona.

Aquesta temporada torna amb la seva darrera creació; com submergits en l’ambient d’un club nocturn, els tres intèrprets s’entreguen al crescendo de la coreografia atraient a l’audiència de manera més i més profunda a l’escena. Després, tot es dilueix en un meravellós infinit blau i silenciós, dilatant l’espai i el temps de la performance.

Preu: 

20€ taquilla | 16€ online | 12€ socis (només online)
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Dissabte 14 de setembre, 21h
Torroella de Montgrí
Del 29 d'agost a l'1 de setembre
Figueres
L'hora màgica - Monestir de Pedralbes
Divendres 30 d'agost, de 18 a 21h
Barcelona
Diumenge 25 d'agost, 18 i 20h
Manresa
Visita teatralitzada 'Nuptialis' a la Vil·la romana de Vilauba, Banyoles, 2019
Dissabte 31 d’Agost, 19h
Banyoles
Teatre, Teló, Cortines
Del 6 al 22 de setembre
Reus
Dissabte 24 d'agost, 21:30h
Pals