Menjar i beure
,
2019
Dissabte 9 de març, 20h
Galeria H20
Barcelona

'Deeses del vi. Vins amb nom de dona'

Vespre 'Deeses del vi. Vins amb nom de dona', tota una experiència que combina cinc vins, onze gravats, maridatge de tapes, presentació literària i música en directe. 

- Tast de 5 vins elaborats per dones (ja siguin enòlogues o celleristes), presentat per Vanesa Salinas, sommelier experta en poesia del vi. 

- Maridatge amb tapes creades pel xef Hector Martínez

- Presentació de l'exposició de gravats, tècnica collagraph, sobre filtres de vi usat, 'Deeses del vi', de l'artista visual Enric Servera

- Música a càrrec de Laia Reverté (membre fundadora del grup Sommeliers, entre d'altres experiències musicals)

- Presentació del llibre 'Reina de copas', de Zoltan Nagy, obra que inclou cinquanta professionals i cinquanta vins amb ànima de dona. 

Horari: 

De 20 a 22h

Sinopsi: 

Vivim un moment en què el poder femení s'ha despertat per quedar-se, on les veus de les dones han deixat d'estar silenciades per passar a reclamar allò que els pertany i els hi és negat. Som una altra veu, una altra forma de veure i sentir les coses, ja no reclamem igualtat, ja la donem per feta, reclamem la capacitat de fer valdre la nostra diferència per millorar i canviar aquesta societat que massa vegades ens silencia i ens invisibilitza.

Es diu que el món del vi és masculí per excel·lència, fins i tot masclista, segons la revista britànica 'The Drinks Business'. Tot i això, sembla que poc a poc aquest immobilisme es va trencant des de dins dels propis cellers, des d'on les dones es van obrint camí i brillant amb llum pròpia, elaborant alguns dels vins més destacats a Espanya. Volem donar a conèixer el treball d'aquestes dones, que no és ni millor ni pitjor sinó diferent, el punt de vista femení com a punt de sortida ja que l'evolució només està condicinada pels seus propis somnis.

Preu: 

40€ (reserva anticipada - enllaç)
Aforament limitat

Organitza: 

Nameless Bcn

Més informació: 

Facebook Nameless Bcn
Web Galeria H20
Facebook Galeria H20

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1