Espectacles
,
2019
Dies 15 i 16 de juny
Sala Atrium
Barcelona

Despertalab: 'La Leyenda del Fauno y el Viaje'

La Nau Ivanow i la Sala Atrium organitzem el Cicle de creació escènica DespertaLab amb l’objectiu de donar suport a la creació teatral més activa i emergent. Del 2 de maig al 16 de juny es podran veure a la Sala Atrium els guanyadors de l’edició 2019.

'La Leyenda del Fauno y el Viaje' és una simfonia visual en dos moviments creada i interpretada per Mai Rojas, composta per tres peces independents de curta durada. Un espectacle unipersonal que engloba la bellesa plàstica de la dansa i l’eloqüència narrativa del teatre.

Un pintor és seduït per la idea de crear un quadre tan viu que prengui forma i comenci a caminar. Fantasia i realitat es barregen en un viatge surrealista a través de la imaginació, els somnis i els records de l’artista.

Una posada en escena elegant i sòbria. Un espai oníric, màgic i irreal. Un espai buit, sense escenografia, però ple de les formes d’un cos que esculpeix l’aire amb els seus moviments, zones de llum, una profunda veu en off i una música evocadora i envolupant.

Horari: 

Dissabte 15 de juny: 20:30h
Diumenge 16 de juny: 19:00h

Preu: 

9,5€
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1