Espectacles
,
2019
Divendres 13 de desembre, 19 i 21h
Lluïsos de Gràcia
Barcelona

Espectacle 'La Crua Realitat'

En el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, estrena de l'espectacle 'La Crua Realitat', una obra de teatre impulsada per l'actor amb discapacitat intel·lectual Rafael Valero, sota la direcció d'Oscar Molina i amb la col·laboració de la cantant i actriu Mone Teruel en el procés de creació i direcció de l'obra.

Una història basada en una realitat que ens farà reflexionar a tots, i a la vegada participarem en fer realitat un somni, el del Toni.

Horari: 

Funcions: 19 i 21h

Sinopsi: 

El Toni és un noi amb discapacitat intel·lectual i té un somni: ser actor. Per fer-ho, però, s'haurà d'enfrontar a un món cultural difícil de canviar i a uns pares massa sobreprotectors que, sense voler-ho, tallen les ales del seu fill. El Toni, cada vegada és més conscient de com és de difícil que una persona amb discapacitat pugui accedir a la cultura professionalitzada, s'adona que aquesta problemàtica tampoc desperta l'interès d'una societat massa individualitzada. 

Quan tot sembla perdut, el Toni coneix la Lídia, una noia d'origen xinès que, com ell, té discapacitat intel·lectual. La vitalitat de la Lídia és encomanadissa i, per primera vegada, el Toni se sent comprés. Els dos s'adonen que han viscut moltes experiències crues i difícils abans de conèixer-se i això els uneix més. Junts descobriran l'amor i la seva relació es convertirà en el pal de paller de les seves respectives lluites. 

En ple enamorament amb la Lídia, el Fèlix Arzuaga de Castro, un productor amb molts fums, s'interessa pel Toni. Tant és així, que promet convertir-lo en tota una estrella de la tele. Però on porta aquesta nova porta que s'obre pel Toni...

Preu: 

10€ (comprar entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Intèrprets: Maria Colom | Rafael Valero | Elena Lam | David Aixalà 
Direcció i dramatúrgia: Oscar Molina
Amb la col·laboració especial de: Mone Teruel

Més informació: 

  • imatge de control 1per1