Espectacles
,
2019
Del 10 d'abril al 12 de maig
Escenari Joan Brossa
Barcelona

Espectacle 'Laberint Striptease'

Roberto G. Alonso ha dirigit l'espectacle 'Laberint Striptease' a partir de textos de Joan Brossa.

Horari: 

De dimecres a dissabte: 20:30h
Diumenge: 19:00h

Sinopsi: 

S'aixeca el teló vermell. S'encenen gradualment les llums de l'escenari. Primer hi ha quatre siluetes retallades pels focus en contra. S'encenen les llums frontals i reconeixem les quatre figures. Són quatre stripteasistas. Dos homes i dues dones.

La primera es posa a cantar líric, un refilet de coloratura. A mesura que la veu viatja cap a les cotes agudes, li van caient les peces de roba una a una. Una vegada nua, somriu amb picardía, recull la roba i fuig entre bastidors.

El segon stripteasista toca un instrument de vent, sense aixecar els dits de l'instrument, li va caient la roba fins a quedar-se solament en corbata. És vermella. Es porta la punta de la corbata a la boca i a continuació, desapareix.

El tercer stripteasista és un capellà de bigoti i amb sotana. Una vegada ha començat el número, sota els hàbits es revelen unes sabates de taló d'agulla i unes cames depilades a la cera, curiosament enfundades en unes mitjanes de reixeta i de lliga. Quan estem a punt de veure-li la ratlla de darrere, a penes a la frontera de l'heretgia, l'ambigua figura arrufa el bigoti i desapareix per art de màgica.

La quarta stripteasista es despulla, començant per les joies i acabant per les pestanyes i la piga. Al final, resten d'ella un parell de guants negres, suspès en l'aire per un moment, i a continuació desapareixen ballant darrere del teló.

Mentres les llums baixen, escoltem als quatre stripteasistas comentar la jugada i riure entre bastidors. De sobte es fa el silenci i baixa el teló. Foscor total...

Preu: 

Dimecres i dijous: 14€
Divendres, dissabte i diumenge: 20€
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1