Espectacles
,
2019
Dijous 23 de maig, 20h
La Pedrera
Barcelona

Espectacle 'Ojalá el verano' de Gaia Bautista

En el marc del cicle 'Noves escenes a La Pedrera', estrena de 'El Bosque (Parte II) Video Clip', espectacle 'Ojalá el verano', peça de creació pròpia de Gaia Bautista (Barcelona, 1987). 

*Una aposta més de la Fundació Catalunya La Pedrera per als joves i el talent. 

Sinopsi: 

Una dona atropellada pel temps. Atropellada per aquest estiu en què compleix 30 anys i que entén com a suposada expressió de màxima intensitat, de pulsió vital, de vertigen, explosió, desig. Sospita que la seva generació està experimentant tot això en algun lloc allà fora mentre ella col·lapsa en els seus propis pensaments. Les estacions avancen inevitables cap a la crisi, desvetllant expectatives, contradiccions, pors i fantasies de la intèrpret exposada a la mirada de l'audiència i de les companyes.

Aquestes no són més que diferents versions d'ella mateixa; interlocutors i còmplices dels maldestres intents de preparar-se a aquesta cita pendent/latent amb l'edat adulta. El compte enrere es fa dispositiu per construir un conjunt d'imatges presentades per estacions; cadascuna d'elles amb els seus absurds objectius a complir en previsió de l'arribada d'aquest benaurat i terrorífic estiu.

Preu: 

8€ (comprar entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció i dramatúrgia: Gaia Bautista
Intèrprets: Gaia Bautista, Agnès Jabbour, Andrea Marinel·lo, Anna Pérez Moya
Llums: Mariona Signes
Audiovisual: Maria Garcia
Moviment: Carmen Gómez

Organitza: 

Fundació Catalunya - La Pedrera.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1