Arts
,
2019
Del 9 d’octubre al 12 de novembre
Espai Jove Boca Nord
Barcelona

Exposició 'Click Click Carmel'

Exposició de fotografia 'Click Click Carmel', feta per tretze veïns i veïnes del barri del Carmel que, mitjançant càmeres d'un sol ús, mostren una petita part de les seves vides, reivindicant el valor de les accions quotidianes que tenen lloc en el seu dia a dia, des de la seva particular mirada.

Cada participant ha tingut a les seves mans un rodet de 39 fotos que ha esgotat durant un període concret i l'ha retornat carregat de les seves experiències, els seus passejos, les seves relacions; en definitiva, allò que construeix el seu barri. Les 495 fotografies que finalment s'han obtingut, són el contingut principal d'aquesta exposició.

Horari: 

Dilluns: de 10 a 15h i de 16 a 22h
Dimarts, dimecres i dijous: de 10 a 15h i de 16 a 23h
Divendres i dissabtes: de 10 a 15h i de 16 a 00h

Sinopsi: 

El projecte es contextualitza en la convocatòria del projecte de mediació cultural proposat per l'Espai Jove Boca Nord i té el propòsit de donar tot el protagonisme als seus veïns i veïnes, ja que un barri existeix només quan la seva gent se'n sent part.

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta

Fitxa tècnica: 

Idea, gestió i producció a càrrec de Inés Muñoz i Tania Cearreta, amb la col·laboració de Espai Jove Boca Nord i Revelab Studio.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1