Arts
,
2019
Del 6 de juny a l'1 de juliol
Centre Cultural Albareda
Barcelona

Exposició 'Visibles: l’art de la intempèrie, veus per fer front l’adversitat'

Exposició 'Visibles. L'art de la intempèrie, veus per fer front l'adversitat', una iniciativa de José Luis Olesti Masdeu, participant del programa 'Primer la Llar' de l’Ajuntament de Barcelona, per sensibilitzar sobre la situació d’exclusió residencial que pateixen moltes persones actualment.

Als collages sobre sensellarisme, creats per Olesti amb reculls de premsa, se sumen altres expressions artístiques com la pintura, la fotografia, la poesia o l’artesania que són obra de participants en programes d’entitats de la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar de l’àrea de Barcelona. A través del seu art, i mostrant les capacitats i potencialitats que tots/es tenim independentment de nostra situació, aquests artistes donaran veu a moltes persones que sovint han estat silenciades o invisibilitzades.

Activitats complementàries a l’exposició:
> En directe: L’art de la intempèrie
Dijous 6 de juny, a les 20h
Amb  la col·laboració d’artistes convidats de l’exposició gaudirem de petites actuacions relacionades amb  la música, la màgia i la pintura

> Tast d'arts escèniques
Dijous 27 de juny, a les 19:30h
Teatre inclusiu a càrrec de OAK house i Sant joan de deu serveis socials. Una oportunitat de veure el resultat artístic de persones que sovint no tenen la possibilitat de ser vistes o escoltades.

Horari: 

De dilluns a divendres: de 9:15 a 13:45h i de 16:15 a 21:45h
Dissabtes: de 16:15 a 21:45h

Inauguració: 

Dijous 6 de juny, a les 19:30h

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1