Música
,
2019
Dissabte 30 de març, 18:30h
CCCB i LAUT
Barcelona

Lapsus Festival - Act I: Lapsus x Unsound

Sisena edició del Lapsus festival, transformant el seu format de festival en tres capítols amb tres dates (30 de març, 28 de setembre i 14 de desembre). Aquesta primera cita acull una col·laboració amb el festival Unsound, que porta artistes com Lanark Artefax, Resina, VTSS o Lutto Lento.

La part nocturna de l'esdeveniment continuarà a LAUT amb més convidats que demostraran que l'escena polonesa mereix estar al punt de mira.

Horari: 

De 18:30 a 23:35h - a CCCB
De 00:30 a 03:00h - a LAUT

Sinopsi: 

La primera cita amb Lapsus 2019 és una col·laboració amb el festival internacional Unsound amb base a Cracòvia i compta amb el suport de l'Institut Polonès de Cultura. Aquesta col·laboració permet explorar "l'est" amb artistes com Lanark Artefax, un dels productes que més ha revolucionat l'escena experimental durant aquests últims anys.

La programació també acull a Resina, cel·lista polonesa que explora l'electrònica de forma sorprenent des d'un instrument de forta tradició clàssica, i el productor Lutto Lento que fusiona sons ètnics i IDM. Ambdues actuacions compten amb el suport de la plataforma de la unió europea per la innovació musical i audiovisual SHAPE.

Dins d'aquesta primera data de Lapsus 2019 s'inclou 'A Brief History of Unsound', una xerrada dirigida pel periodista musical Philip Sherburne amb els directors del festival Unsound Mat Schulz i Gosia Plysza, per tractar la capacitat de reinvenció dels projectes culturals seguint l'històric de les diferents edicions del festival col·laborador a llocs com Kazajistán o Adelaida.

A 'Talking About Time', l'escola de formació musical The Bass Valley ofereix una mirada al passat, present i futur de la indústria amb converses entre els actes de la tarda.

Programa: 

Consulta tota la programació aquí (enllaç)

Preu: 

20€ | 50€ abonament 3 sessions (comprar aquí)

Organitza: 

Lapsus

Col·labora: 

CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1