Llibres
,
2019
Del 10 al 12 de maig
Fabra i Coats
Barcelona

Literal, fira d'idees i llibres radicals

La fira d’idees i llibres radicals Literal aterra un any més a Fabra i Coats actuant com a punt de trobada entre editorials, llibreries, autors i lectors. Un esdeveniment que busca connectar els diferents projectes editorials independents i les llibreries amb un públic lector amb inquietuds polítiques i culturals, i que compta amb un festival literari, un mercat del llibre i una programació cultural i gastronòmica.

La fira posa en marxa enguany la seva cinquena edició de nou en diversos espais de tot el recinte, i amb la Fàbrica de Creació com una de les seus principals.

Les activitats que es porten a terme específicament a la Fàbrica són els dies 11 i 12 de maig, i entre elles destaquen dues entrevistes amb dos importants autors internacionals. Per una banda, l’escriptor, traductor i poeta islandès Eiríkur Örn Norðdahl, considerat un dels grans poetes internacionals d’avantguarda i un dels narradors islandesos més destacats de la seva generació. I per l’altra, l’escriptora italiana Silvia Federici, professora emèrita de la Universitat de Hofstra (Nova York) i tota una referent feminista. A més, hi haurà una desena de debats, xerrades i tertúlies.

Horari: 

Divendres 10 de maig: de 19 a 22h (a l'Ateneu l'Harmonia)
Dissabte i diumenge: d'11 a 21h (a la Fabra i Coats)

Programa: 

Consultar aquí.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1