AGENDA
Música
Joana Gomila
2019
Dissabte 30 de març, 13h
  • Barcelona
Heliogàbal

Matins a l'Heliogàbal: Joana Gomila

De vegades passa que des de racons allunyats, fent trajectes dispersos, persones diferents arriben a una idèntica conclusió i es dirigeixen a un mateix punt sense saber res dels altres. Amb 'Folk Souvenir' (Bubota Discos, Gran Sol, 2016) va passar una mica això. Aquest és un disc que sembla haver esperat abans d’existir, fill del zeitgeist que es viu a Mallorca i de Joana Gomila, la cantant nascuda per capgirar els cànons i per fer-nos renéixer l’interès per les essències musicals de la nostra illa.

A 'Folk Souvenir', Gomila va fer pinya amb Arnau Obiols, Santi Careta, Àlex Reviriego i Laia Vallès -cinc ànimes germanes, cadascuna amb la seva trajectòria- per reformular el cançoner popular mallorquí amb una actitud fresca com un gambaner en acció. Disposada a jugar amb el que sigui, troba en l’ànima de les melodies oblidades una font d’inspiració per fer volar la creativitat col·lectiva de la banda.

Perquè a 'Folk Souvenir' hi ressona el paisatge. Hi ressona la ciutat. Hi ressonen tonades de treball, romanços, jotes, cançons i jocs. Hi ressonen les reflexions de Rafel Ginard. Hi ressona la memòria. Hi ressonam tots, per ventura, i ens hi reconeixem.

'Folk Souvenir' és el poble i és el record, és el cant i és el rés, és el folk i és el free jazz. És la necessitat de cercar-nos i, per ventura, trobar-nos.

Preu: 

6€ (només a taquilla)

Més informació: 

Et pot interessar

Del 10 de juliol al 22 d'agost
Calella de Palafrugell
Dissabte 13 de juny, 16:30h
Ullà
Las Karamba, grup, música
Divendres 5 de juny, 18:30h
El cartell del Talarn Music Experience d'Estiu
Del 6 de febrer a l'11 de desembre
Talarn
Dissabte 6 de juny, 22h
Púbol
Banderoles Festa Major
Diumenge 12 de juliol, 18h
Figueres
Divendres 10 de juliol, 22:30h
Sant Feliu de Guíxols
Tenor Roger Padullés
Diumenge 7 de juny, 19:30h
Cambrils