AGENDA
Música
Joana Gomila
2019
Dissabte 30 de març, 13h
  • Barcelona
Heliogàbal

Matins a l'Heliogàbal: Joana Gomila

De vegades passa que des de racons allunyats, fent trajectes dispersos, persones diferents arriben a una idèntica conclusió i es dirigeixen a un mateix punt sense saber res dels altres. Amb 'Folk Souvenir' (Bubota Discos, Gran Sol, 2016) va passar una mica això. Aquest és un disc que sembla haver esperat abans d’existir, fill del zeitgeist que es viu a Mallorca i de Joana Gomila, la cantant nascuda per capgirar els cànons i per fer-nos renéixer l’interès per les essències musicals de la nostra illa.

A 'Folk Souvenir', Gomila va fer pinya amb Arnau Obiols, Santi Careta, Àlex Reviriego i Laia Vallès -cinc ànimes germanes, cadascuna amb la seva trajectòria- per reformular el cançoner popular mallorquí amb una actitud fresca com un gambaner en acció. Disposada a jugar amb el que sigui, troba en l’ànima de les melodies oblidades una font d’inspiració per fer volar la creativitat col·lectiva de la banda.

Perquè a 'Folk Souvenir' hi ressona el paisatge. Hi ressona la ciutat. Hi ressonen tonades de treball, romanços, jotes, cançons i jocs. Hi ressonen les reflexions de Rafel Ginard. Hi ressona la memòria. Hi ressonam tots, per ventura, i ens hi reconeixem.

'Folk Souvenir' és el poble i és el record, és el cant i és el rés, és el folk i és el free jazz. És la necessitat de cercar-nos i, per ventura, trobar-nos.

Preu: 

6€ (només a taquilla)

Més informació: 

Et pot interessar

FemPop - Malgrat de Mar 2019
Diumenge 24 de novembre
Malgrat de Mar
Pau Riba i la banda The Mortimers
Divendres 24 de gener, 22h
Tarragona
La Groovería
Divendres 29 de novembre, 20h
Barcelona
Concert de Chicuelo i Marco Mezquida a olot, 2019
Divendres 20 de desembre, 22h
Olot
MusicVeu Festival
Del 27 d'octubre al 19 d'abril de 2020
Vilafranca del Penedès
Festival Terrer Priorat - 2019
Del 22 de setembre al 14 de desembre
Falset, La Morera de Montsant, Porrera, Capçanes, la Torre de Fontaubella, Marçà, Ulldemolins, Arbolí, Siurana, Gratallops, Torroja del Priorat
Papa Topo
Djous 28 de novembre, 21:30h
Lleida
Cant coral
Dissabte 23 de novembre, 18h
Palamós