Música
,
2019
Dies 13 i 14 d'abril
Fabra i Coats
Barcelona

OneHeart - International Gospel Festival

Primera edició del OneHeart, festival internacional dedicat a la música gospel, que neix amb l’objectiu de ser un espai de trobada i reunió entre professionals i públic aficionat al gènere.

El festival està dirigit pel pianista i compositor manresà Ramon Escalé, que porta més de quinze anys dedicat a aquest tipus de música, i destaca especialment per les presències internacionals, els concerts i activitats de tota mena com ara xerrades i tallers.

Una de les presències més destacades serà la del compositor, artista i productor discogràfic nord-americà Donald Lawrence, que entre d’altres coses oferirà un taller del qual en sorgirà una coral. També hi serà Bazil Meade, referent del gospel europeu, que vindrà acompanyat per dues de les estrelles del grup The London Community Gospel Choir, del qual és director i fundador: Annette Bowen i Rebecca Thomas. Hi haurà, a més, concerts o trobades amb els Messengers, la Sant Andreu Jazz Band, els Esclat Gospel Singers o els Goizargi Gospel Choir del País Basc.

Horari: 

Dissabte 13 d'abril: de 09:30 a 00:30h
Diumenge 14 d'abril: de 10:00 a 20:00h

Programa: 

Consultar aquí.

Preu: 

97€ - Tallers 13 i 14 d'abril + els dos concerts
18€ - Concert 13 d'abril. Messengers & Goizargi Gospel Choir & Sant Andreu Jazz Band featuring Donald Lawrence.
18€ - Concert 14 d'abril. One Heart Choir conducted by Donald Lawrence. Bazil Meade & Anette Bowen & Becky Thomas & Esclat Gospel Singers & Messengers.
30€ - Abonament pels dos concerts
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1