Música
,
2019
Dissabte 11 de maig, 13h
Heliogàbal
Barcelona

Pértiga Sessions #6: Las chicas lo petan

Les Pértiga Sessions van néixer amb l'objectiu de connectar al públic amb projectes musicals de dones que marquen una diferència i de mostrar la diversitat d'estils de la música feta per noies. Actuaran en aquesta propera edició, Yana Zafiro i Cabirira.

Yana Zafiro és la teva nova artista preferida. Nascuda a Ucraïna i resident a Múrcia, Yana no entén de fronteres ni d'etiquetes, senzillament fa el que li dona la gana. A les seves cançons barreja castellà i anglès com si res, es passeja per l'electrònica i el pop de dormitori i li queda temps per estar connectada amb l'escena ‘fanzinera’ i artística de la seva ciutat.

El seu primer EP, 'Mi perro se va a morir' (Mont Ventoux, 2019), reuneix quatre d'aquestes peces enlluernadores en les quals deixa ben clar que té talent a dolls. De desimboltura, tampoc n’hi falta i què dir de les lletres? Doncs que estan plenes d'enginy, ironia i alienació post adolescent. La Yana té només 21 anys i el futur és seu.

La música de Cabiria parteix del synthpop tragicòmic i es basa en una peculiar paròdia de la cultura popular. L'atmosfera dreampop s’acompanya d’un ús del llenguatge totalment lúdic, amb jocs de paraules i fonètiques canviants. La lírica vista des de la ironia.

Preu: 

10€ taquilla | 8€ anticipada
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1