AGENDA
Música
Pértiga Sessions
2019
Dissabte 11 de maig, 13h
  • Barcelona
Heliogàbal

Pértiga Sessions #6: Las chicas lo petan

Les Pértiga Sessions van néixer amb l'objectiu de connectar al públic amb projectes musicals de dones que marquen una diferència i de mostrar la diversitat d'estils de la música feta per noies. Actuaran en aquesta propera edició, Yana Zafiro i Cabirira.

Yana Zafiro és la teva nova artista preferida. Nascuda a Ucraïna i resident a Múrcia, Yana no entén de fronteres ni d'etiquetes, senzillament fa el que li dona la gana. A les seves cançons barreja castellà i anglès com si res, es passeja per l'electrònica i el pop de dormitori i li queda temps per estar connectada amb l'escena ‘fanzinera’ i artística de la seva ciutat.

El seu primer EP, 'Mi perro se va a morir' (Mont Ventoux, 2019), reuneix quatre d'aquestes peces enlluernadores en les quals deixa ben clar que té talent a dolls. De desimboltura, tampoc n’hi falta i què dir de les lletres? Doncs que estan plenes d'enginy, ironia i alienació post adolescent. La Yana té només 21 anys i el futur és seu.

La música de Cabiria parteix del synthpop tragicòmic i es basa en una peculiar paròdia de la cultura popular. L'atmosfera dreampop s’acompanya d’un ús del llenguatge totalment lúdic, amb jocs de paraules i fonètiques canviants. La lírica vista des de la ironia.

Preu: 

10€ taquilla | 8€ anticipada
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Fenya Rai, Música popular, música, Concert
Diumenge 29 de setembre, 12h
Nulles
Concerts a la Cripta de l’Ermita, tardor-hivern, Cambrils, 2019
Del 22 de setembre al 19 de gener
Cambrils
Cecilio Tieles, Piano
Divendres 20 de setembre, 21h
Vila-seca
Javiera Mena
Divendres 20 de setembre, 22:30h
Tarragona
Dimarts 24 de setembre, 21h
Castelló d'Empúries
Homenatge a Joaquín, el comte de l'Equus - Amposta 2019
Dissabte 28 de setembre
Amposta
Dies 18 i 19 de setembre
Tarragona
Dissabte 5 d'octubre, 21h
Torroella de Montgrí