AGENDA
Música
Pértiga Sessions
2019
Dissabte 11 de maig, 13h
  • Barcelona
Heliogàbal

Pértiga Sessions #6: Las chicas lo petan

Les Pértiga Sessions van néixer amb l'objectiu de connectar al públic amb projectes musicals de dones que marquen una diferència i de mostrar la diversitat d'estils de la música feta per noies. Actuaran en aquesta propera edició, Yana Zafiro i Cabirira.

Yana Zafiro és la teva nova artista preferida. Nascuda a Ucraïna i resident a Múrcia, Yana no entén de fronteres ni d'etiquetes, senzillament fa el que li dona la gana. A les seves cançons barreja castellà i anglès com si res, es passeja per l'electrònica i el pop de dormitori i li queda temps per estar connectada amb l'escena ‘fanzinera’ i artística de la seva ciutat.

El seu primer EP, 'Mi perro se va a morir' (Mont Ventoux, 2019), reuneix quatre d'aquestes peces enlluernadores en les quals deixa ben clar que té talent a dolls. De desimboltura, tampoc n’hi falta i què dir de les lletres? Doncs que estan plenes d'enginy, ironia i alienació post adolescent. La Yana té només 21 anys i el futur és seu.

La música de Cabiria parteix del synthpop tragicòmic i es basa en una peculiar paròdia de la cultura popular. L'atmosfera dreampop s’acompanya d’un ús del llenguatge totalment lúdic, amb jocs de paraules i fonètiques canviants. La lírica vista des de la ironia.

Preu: 

10€ taquilla | 8€ anticipada
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

I’m a Soul Woman, gospel, jazz, rhythm & blues,  soul 
Divendres 28 juny, 00:15h
Banyoles
Del 2 al 30 de juny
Castell d'Aro
XII Festival Esbaiola't a Esterri d'Àneu, 2019
Del 25 al 28 de juliol
Esterri d'Àneu
Del 13 de juliol al 20 d'agost
Sant Feliu de Guíxols
Concert 'Rozalen'
Divendres 2 d'agost, 22h
Cambrils
Dimarts 13 d'agost, 22h
Calella de Palafrugell
Del 12 de juliol al 21 d'agost
Calella de Palafrugell
De l'11 de juliol al 9 d'agost
L'Escala