Espectacles
,
2019
Del 25 d'abril al 12 de maig
Sala Beckett
Barcelona

Teatre 'La lleugeresa i altres cançons'

Es pot fer un espectacle a partir de l’obra d’un filòsof? Poden les idees crear acció, música i imatges? L’obra de Lipovetsky és plena d’exemples, d’anàlisi de situacions que han esdevingut paradigmàtiques de la nostra existència i que de ben segur es poden traduir en situacions, paraules i actes que siguin teatrals.

Per fer-ho, la companyia anoienca Teatre Nu ha comptat amb el talent de l’Ivan Benet, que fa un pas més enllà en la seva carrera afrontant la direcció d’un projecte, i l’Aida Osset, actriu i cantant que aportarà la seva personalitat i el seu talent per crear un espectacle a mig camí entre el monòleg, el musical i el cabaret.

Horari: 

De dimecres a dissabte: 20:00h
Diumenges: 18:00h

Sinopsi: 

Una infermera ha hagut de deixar la feina: tancada a casa seva es mira al mirall i no es reconeix. A poc a poc, descobrirem que per la seva vida – com per la nostra- floten constantment la idea de lleugeresa, l’alliberament de lligams, la provisionalitat, el núvol, la virtualitat… Els errors i decisions del passat es converteixen en pesantor rigorosa que només la música calmarà. Què va passar el dia D a l’hora H?

Preu: 

15€ | 8€ personatges de la Beckett
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1