AGENDA
Espectacles
Painecur
2019
Dies 18 i 19 de juliol, 20:30h
  • Barcelona
Nau Ivanow

Teatre 'Painecur'

La companyia Lafamiliateatro presenta l'obra 'Painecur'.

Lafamiliateatro és una agrupació que, després de 15 anys de trajectòria, ha consolidat un treball artístic dedicat a portar a escena dramatúrgies pròpies que exploren dins la memòria històrica recent de Xile. A més, els seus integrants són co-fundadors del Festival Internacional Santiago Off, entitat que des de l’any 2012 realitza una trobada de gran format que, any a any, cerca fomentar l’accés, professionalització i circulació de les arts escèniques.

Sinopsi: 

Després del gran terratrèmol de Valdivia (sud de Xile) en 1960, una comunitat maputxe de la rodalia del Llac Budi va realitzar el sacrifici d’un nen per a calmar les forces sobrenaturals i evitar una catàstrofe major.

En aquells moments, els responsables de l’acte van ser jutjats; no obstant això, van ser declarats innocents i el registre del procés jurídic s’ha extraviat amb el pas del temps. En l’actualitat, a un grup d’estudiants de dret se li ha assignat aquest cas per al seu examen de Clínica Jurídica; però al no tenir referències, han de conjecturar sobre la decisió del jutge de l’època, enfrontant-se amb els seus propis prejudicis culturals i socials.

Preu: 

12€
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Laniakea
Del 30 de gener al 2 de febrer, 20h
Barcelona
Espectacle 'Assassinat al club' - Impro Barcelona
Diumenge 23 de febrer, 18h
Barcelona
Espectacle, Black Bloc, il·lusionista Sanyes, Sanyes
Diumenge 26 de gener, 18h
Olot
Espectacle 'The Postman' a càrrec de Màgic Txema
Diumenge 26 de gener, 18h
Alpicat
Dissabte 25 de gener, 22h
Artesa de Segre
Dissabte 25 de gener, 20:30h
Torroella de Montgrí
A.K.A.
Divendres 24 de gener
Palamós
Diumenge 2 de febrer, 18h
Figueres