Espectacles
,
2019
Del 5 al 22 de desembre
Teatre Tantarantana
Barcelona

Teatre 'Salvatge'

Teatre 'Salvatge. Em fas mal significa me dueles', escrita i dirigida per Silvia Mercè Sonet, i interpretada pels actors i actrius de la companyia Com Un Llum Teatre. Una obra que parla d'estimar, d'estimar diferent, d'estimar més, d'estimar millor, d'estimar molt, d'estimar moltes vegades, d'estimar amb dubtes, d'estimar però no massa, d'estimar-se primer a un i després a l'altre, d'estimar raro, d'estimar nou, d'estimar madur.

Horari: 

Dijous: 20:00h
Divendres: 20:00h
Dissabte: 20:00h
Diumenge: 18:30h

Sinopsi: 

Un grup d’amics i amigues que s’estimen de maneres diferents a les que estem acostumades a veure a les pel·lícules, troben dificultats per gestionar aquestes relacions que no veuen reflectides en els referents de l’imaginari col·lectiu del que ha de ser l’amor.

'Salvatge' mostra diverses perspectives d’una realitat molt propera a nosaltres, trencant el binomi amb parella/sense parella que portem sota la pell, que ens porta a l’angoixa i la contínua recerca d’una part de nosaltres mateixos que se suposa hem de trobar en una altra persona, derivant cap a una interpretació nociva de l’amor romàntic, en detriment de la independència, el desenvolupament individual i l’autoestima.

Preu: 

10€ Amic/ga Tantarantana | Menors de 20 anys
13€ taquilla | 22€ web (comprar entrada aquí - enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1