Fires i festes
,
2019
Del 20 al 31 de desembre
Plaça de Catalunya
Barcelona

V Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

Cinquena edició de la Fira de Consum responsable i Economia social i solidària, en què es presenten una seixantena de projectes, entitats i empreses de l’àmbit del consum responsable i l’economia social i solidària que ofereixen un ampli ventall d’oferta d’artesania, alimentació, roba, cultura i coneixement, llibres, salut, cura, entre altres.

A més de les propostes de venda de productes a les 38 casetes, la Fira comptarà amb una proposta de més de 50 activitats dinamitzadores, orientades a la ciutadania i al públic familiar. Hi podreu trobar tallers, música, teatre per públic familiar, desfilades de moda sostenible, presentacions de llibres, activitats de reflexió i debat.

Coordinades per l’Espai Consum Responsable, aquestes activitats us proposaran accions i pràctiques que ajudin a reduir la vostra petjada ecològica i, d’aquesta manera, contribuir a tenir una ciutat i un planeta habitables mitjançant el Consum Responsable.

A part de les activitats de la Fira, durant tot l’any, des de l’Espai Consum Responsable s’informa i s’assessora a les persones usuàries sobre les alternatives de consum existents i s’organitzen tota mena d’activitats per donar a conèixer altres maneres de consumir.

Horari: 

D'11 a 20:30h
Tancada els dies 25 i 26 de desembre. 
El divendres 20 de desembre, començarà a les 16h
El dimarts 31 de desembre, tancarà a les 16h. 

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta.

Organitza: 

Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar