Activa't
,
2019
Dimarts 18 de juny, 10h
Hospital Clínic
Barcelona

Visita la recerca de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio a l'Hospital Clínic

Visita guiada a l'Institut d'Investigació Biomèdica de l'Hospital Clínic, per descobrir la recerca finançada per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio en què es mostrarà com, on i per a què s'inverteixen els donatius recollits. 

Sinopsi: 

L'Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) és un centre de recerca de biomedicina translacional en què treballen investigadors bàsics i clínics amb una clara voluntat de transferir el coneixement i la tecnologia generats en el marc de la recerca a la pràctica clínica.L

a seva missió és millorar la prevenció, el diagnòstic i el tractament dels problemes de salut de la nostra societat. Som un consorci públic format per la Generalitat de Catalunya, l'Hospital Clínic de Barcelona, la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona i l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IIBB-CSIC). La seva composició d’entitats i una comunitat de més de 1.000 professionals fan que l’IDIBAPS sigui identificat com un dels centres de recerca translacionals més potents a nivell espanyol.

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç.

Important
- Per inscriure’s cal ser major de 18 anys. 
- Reserveu només les places que tingueu confirmades. 
- La visita es farà si queda garantit un mínim de participants. Eviteu al màxim les anul·lacions d’última hora, per evitar les molèsties a la resta de persones inscrites i poder assegurar la visita.

Organitza: 

Fundació La Marató de TV3

  • imatge de control 1per1