Arts
,
2020
Del 17 al 26 de novembre
Diversos espais
Barcelona

Barcelona Design Week

15a edició de la Barcelona Design Week, la cita ineludible sobre disseny, creativitat i innovació a Barcelona, enguany sota el lema 'Disseny per a l’activisme. Una crida a l’acció', 

A la crisi mediambiental que estem vivint des de fa anys li hem de sumar ara la crisi sanitària i econòmica sense precedents a escala global que patim arran de la pandèmia de la Covid-19. Durant els darrers mesos el disseny ha demostrat la seva utilitat i valor en tots dos fronts, el que fa palès que cal encarar el futur a través del desenvolupament sostenible i el disseny.

Aquesta nova edició de la Barcelona Design Week es presenta com una doble crida a la mobilització. Per una banda, a la mobilització del sector i l’activisme de professionals i empreses per tal que despleguin aquell disseny capaç de generar igualtat, equilibri i confiança, tant per al planeta com per a les persones.

Per l’altra, es fa una crida a la mobilització ciutadana i dels agents econòmics que, amb les seves accions, contribueixin a la recuperació del teixit creatiu i a la seva activitat, oferint confiança, contractant i consumint productes i talent local, de manera que l’economia circular en surti reforçada.

És temps d’acció, és temps d’activisme. És el moment que el disseny arribi a tots els racons de la ciutat, equipaments, activitats i negocis. Cal fer-ho avui per poder tenir un demà.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Organitza: 

FAD Foment de les Arts i el Disseny i BCD Barcelona Centre de Disseny

Col·labora: 

Museu del Disseny i Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1