Espectacles
,
2020
Dies 28 i 29 de març
Sala Hiroshima
Barcelona

Dansa 'The Ecstatic' (Suspès!)

Durant l’apartheid sud-africà va néixer una forma enèrgica de dansa suburbana que va ser batejada amb el nom de pantsula. Ràpidament es va formar una nova subcultura al voltant d’aquesta dansa extremadament virtuosa en el joc de peus. A 'The Ecstatic', Jeremy Nedd i Impilo Mapantsula barregen la Pantsula amb la tradició de les misses pentecostals on es balla i es canta d’una forma exuberant.

En aquest espectacle Nedd i Mapantsula volen mostrar-nos què passa quan els dos estils de ball s’uneixen. A l’escenari el temps sembla aturar-se mentre sis ballarins de Pantsula tracen moviments precisos a través dels quals entren en un veritable estat d’èxtasi.

Jeremy Nedd és coreògraf i performer novaiorquès. La seva feina es focalitza en el procés de disseccionar i recontextualitzar contingut per tal de confrontar definicions de contemporaneïtat.

Impilo Mapantsula és una organització professional que promou la cultura i la dansa pantsula i que compta amb una xarxa global de ballarins especialitzats. L’objectiu és documentar i protegir el llegat del pantsula i donar suport als ballarins a professionalitzar i desenvolupar el seu art.

Horari: 

Dissabte 28 de març: 20:30h
Diumenge 29 de març: 19:00h

Preu: 

18€ taquilla | 15€ online | 11,25€ socis (només online)
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar