AGENDA
Espectacles
Grace
2020
Dies 25 i 26 de març, 20:30h
  • Barcelona
Sala Hiroshima

Dansa 'Graces' (Suspès!)

Aquest és un projecte inspirat en l’escultura neoclàssica de 'Les tres gràcies' d’Antonio Canova, referent universal de la bellesa, les proporcions i la mesura. A l’escenari quatre ballarins construeixen un joc entre la realitat i la ficció que qüestiona els cànons de bellesa. Seguint la partitura de música clàssica de Vivaldi i Strauss i la música electrònica i contemporània de Matmos i Koudlam 'Graces' va teixint una peça escultòrica i pop que investiga els diversos tons d’un encant insolent que pot anul·lar tots els estàndards de bellesa.

La coreògrafa i performer italiana Silvia Gribaudi qüestiona els estereotips de gènere, les identitats i el concepte de virtuosisme en la dansa anant més enllà dels clixés i les aparences. El treball de Gribaudi es caracteritza per elevar les imperfeccions fins a convertir-les en arts amb un estil cruel, directe i còmic que no diferencia entre la dansa, el teatre o la performance.

Silvia Gribaudi és una coreògrafa i performer italiana guanyadora de diversos premis de prestigi internacional. La seva investigació sobre el cos humà i el nudisme l’hi ha permès crear diferents performances centrades en l’expressivitat i la identitat dels cossos amb les quals ha trepitjat en múltiples ocasions escenaris tant europeus com de la resta del món.

Preu: 

18€ taquilla | 15€ online | 11,25€ socis (només online)
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Exposició 'William Klein, Manifest' - La Pedrera 2020
Del 6 de març al 5 de juliol
Barcelona
Dissabte 18 d'abril, 21:30h
Castelló d'Empúries
Del 9 al 12 d'abril
Figueres
Nuri Total
Diumenge 19 d'abril, 11:30h
Barcelona
Dissabte 4 d'abril, 21h
Torroella de Montgrí
Cítric. VI Cicle de cultura crítica i popular - Barcelona 2020
Del 9 de febrer al 23 de maig
Barcelona
11è Jazz a la Boca - Espai Jove Boca Nord Barcelona 2020
Del 25 de gener al 30 de maig
Barcelona
Espectacle de dansa 'Àer' - Laia Santanach
Dissabte 4 d'abril, 19h
Barcelona