Espectacles
,
2020
Dies 31 de gener i 1 de febrer, 20:30h
Sala Hiroshima
Barcelona

Dansa 'Why should it be more desirable for green fire balls to exist than not?'

En el marc del 8è Festival Sâlmon<, Hiroshima té l’oportunitat de presentar el nou projecte de la coreògrafa d’origen grec recentment establerta a Barcelona, Georgia Vardarou.

L’obra ha estat nominada per Anne Teresa de Keersmaeker per formar part del programa de suport a la creació del Dance Umbrella del Sadlers Wells de Londres, una de les principals cases de dansa contemporània en l’àmbit global.

Amb trajectòria a l’escena belga, aquesta artista sorprendrà pel rigor de la seva investigació coreogràfica i la seva qualitat interpretativa. 'Why should it be more desirable for green fire balls to exist than not?' és el resultat d’una col·laboració amb l’artista visual David Bergé; el plantejament de la peça és simple: treballar la contextualització d’una imatge projectada en interacció amb un cos dansaire. El procés de creació ha deixat veure ja seqüències d’una gran bellesa. El seu treball, lluny de buscar un minimalisme mancat de potència comunicativa, és concret i es manté ferm a una clara línia de pensament.

Preu: 

17€ taquilla | 14€ online | 10,5€ socis (només online)
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar