AGENDA
Espectacles
Espectacle 'Anatomia dunha serea' d'Iria Pinheiro
2020
Dimecres 29 d'abril, 19h
  • Barcelona
Ateneu Popular 9 Barris

Espectacle 'Anatomia dunha serea' d'Iria Pinheiro

En el marc del 6è Cicle de Cultura Crítica i Popular 'Cítric', espectacle 'Anatomia dunha serea', d'Iria Pinheiro, que neix de la necessitat d'explicar una història íntima, de transformar un fet únic i al mateix temps comú a moltes dones en un acte escènic compartit. Un relat aparentment unipersonal i aïllat que de sobte té ressò en altres persones a tot el món, transformant-se en una història global relatada en una veu sola. 

'Anatomia dunha serea' és un projecte de teatre documental i autobiogràfic que parla de les condicions en les quals es dóna la vida en la societat actual, de com concebem la maternitat en un món dominat per la lògica del benefici econòmic, de com assumim la violència contra les dones dins d'un hospital o d'una sala de parts. Parla de violència de gènere en llocs insospitats. De la falta de respecte per la intimitat en l'àmbit sanitari i de certs tabús que persisteixen en la societat avui i aquí. Dones i homes tenim responsabilitat en el que es relata en aquesta peça, i tenim la possibilitat de canviar el relat i la història.

Sinopsi: 

Una dona que porta en el seu cos la petjada de la violència obstètrica soferta durant el part, narra la seva història d'una manera directa, obert i autocrític. Un relat construït mentre la seva ferida continua oberta, perquè les seqüeles encara no van ser reparades i el seu testimoni tindrà tota la visceralitat pròpia d'un cas obert.

Al final de la representació tindrà lloc un debat on participaràn la actiu Iria Pinheiro, una representant de Dona Llum (també a càrrec de la moderació) i les persones assistents.

Aquesta representació compta amb el suport i la participació de Dona Llum Associació Catalana per un Part Respectat.

Preu: 

10/12€ anticipada (comprar entrada aquí - enllaç)

Organitza: 

Ateneu Popular 9 Barris

Més informació: 

Et pot interessar

Exposició 'William Klein, Manifest' - La Pedrera 2020
Del 6 de març al 5 de juliol
Barcelona
Espectacle 'La Bíblia contada per Xavi Castillo'
Divendres 17 d'abril, 22h
La Ràpita
Teatre 'El viatge d'Ulisses' de companyia Teatro Gorakada
Dissabte 28 de març, 20h
Celrà
Mag Sergi Armentano
Dissabte 14 de novembre, 17:30h
Alcanar
Teatre 'La Passió de Cervera', 2020
Del 22 de març al 25 d'abril
Cervera
Coral Verge del Camí, Coral, Cambrils
Diumenge 5 de juliol, 19:30h
Cambrils