Família
,
2020
Dimecres 22 de juliol, 18h
Casal Font d'en Fargues
Barcelona

Espectacle familiar 'Ni cap ni peus'

En el marc del cicle Barcelona Districte Cultural, espectacle familar 'Ni cap ni peus' de la companyia Circ Vermut, on dos personatges amb clau de circ i humor intentaran sortir-se’n dels entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quotidianes.

Un espectacle de circ i pallasso, potent i amb moltes disciplines; la roda cyr, malabars, pal xinès, manipulació d’objectes, verticals amb cadires i acrobàcia. Un show fresc on la comicitat és sempre present, a més d’un caire familiar completament agradable on gaudeixen tant els petits com els grans.

*Espectacle adequat per a infants a partir dels 2 anys.

Sinopsi: 

Cap avall i peus enlaire: no té els peus a terra, però posa el cap a viatjar, i encara que no es mogui del cap farà ballar els peus. O sigui que, potser sense cap, amb els peus d’uns clowns armats d’acrobàcies, viatjarem a un país que no té ni cap ni peus, a un país on el riure imposa les seves lleis i qui riu l’últim sempre és qui guanya. Perquè, quan ens deixem el cap a casa, fem les coses amb el cor i, si els peus no ens acompanyen, podem caminar amb les mans. L’únic que és imprescindible per aconseguir que el viatge sigui inoblidable és que el riure i el somriure no perdin mai el lloc. Ja ho sabeu: podeu venir sense cap ni peus, però no us deixeu mai el bon humor a casa, perquè aquest és el material amb el qual s’escriuen els somnis dels pallassos.

Preu: 

Entrada gratuïta (reserva d'entrades aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Intèrprets: David Candelich i Jordi Mas.
Mirada externa: Guillermo Aranzana.
Música: Joan Cot Ros.
Vestuari i atrezzo: Fina Pavón.
Escenografia: Circ Vermut, Fusta Artesana i Benet Jofre.
Disseny: JordiAliberas.com.
Creació: Espai de Circ Cronopis

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1