Espectacles
,
2020
Divendres 17 de juliol, 18h
Casal Font d'en Fargues
Barcelona

Espectacle 'Rojo' de Mireia Miracle Company

En el marc del cicle Barcelona Districte Cultural, espectacle familiar 'Rojo', de Mireia Miracle Company, que juga amb la poesia del clown, com feia Charles Chaplin, amb mirades de tendresa i gestos en vers per construir una història que no necessita paraules perquè està feta de complicitats.

'Rojo', que té versió de carrer i de sala tancada, és el primer treball en solitari de la clown Mireia Miracle, que va aconseguir el premi Zirkòlika a l’artista emergent

*Espectacle adequat per a infants a partir dels 4 anys.
*Durada: 50 minuts.

Sinopsi: 

Portes que s’obren i maletes que es tanquen. Maletes que es deslliuren i portes que ens confinen. I tanques. Sempre tanques. Tanques que cal saltar, grimpar, driblar. Tanques que no ens deixen avançar, que no ens deixen trobar-nos ni retrobar-nos. Ni trobar-vos ni retrobar-vos. Mocadors al vent, llàgrimes a la cara. Les llàgrimes d’un clown que ha de marxar, que ha de sortir, que ens vol sentir i que ens vol tocar. I ens toca, perquè la tendresa, la poesia i el somriure són ponts que, una vegada construïts, difícilment es podran enderrocar. Són els ponts que els pallassos travessen una vegada i una altra.

Preu: 

Entrada gratuïta (reserva d'entrades aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Creació, direcció: Mireia Miracle Company.
Intèrpret: Mireia Miracle.
Il·luminació: Arles Iglesias i Libe Aramburu.
Imatge: Arles Iglesias.
Construcció: El Taller del Lagarto.
Música: Piano Novel, Sebastián Merlín i Proyecto Voltaire.
Distribució: CIRCulant

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1