Espectacles
,
2020
Dies 18 i 19 de gener
Sala Hiroshima
Barcelona

Espectacle 'Una història universal'

David Espinosa, creador de cognom comú amb el filòsof racionalista del segle XVII, proposa a 'Una historia universal' la seva particular interpretació crítica de la Història en format escènic.

El guió s’alimenta de l’experimentació amb l’objecte com a element narratiu; Espinosa genera un recorregut visual pels principals esdeveniments de la Història de la Humanitat. El kitsch, sempre present en la seva obra gràcies a aquests objectes que ell transfigura a escena, ressalten l’aspecte grotesc d’alguns dels grans esdeveniments universals.

Els seus treballs estan sempre pensats per a tota mena de públic evitant la figura de l’artista elitista i subratllant l’aspecte lúdic de l’experiència teatral. Amb humor, cadascuna de les seves peces, parteix d’un projecte megalòman i grandiloqüent representat finalment de forma artesanal i low tech amb miniatures i meravelloses troballes de mercat: 'Mi gran obra', el tríptic sobre 'El Quijote', 'Much ado about nothing', han girat internacionalment en plataformes com la Tate Modern o la Biennal de Venècia. Un claríssim representant de l’escena contemporània al nostre país que finalment Hiroshima acollirà durant dues temporades consecutives.

Horari: 

Dissabte 18: 19h i 21h
Diumenge 19: 19h

Preu: 

18€ taquilla | 15€ online | 11,25€ socis (només online)
Venda d'entrades online, aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1