Arts
,
2020
Del 3 de juny al 4 d'octubre
Foto Colectània
Barcelona

Exposició 'Daido Moriyama. A Diary'

Exposició 'Daido Moriyama: A Diary', comissariada per Sara Walker i Louise Wolthers, al voltant de la figura de l'icònic fotògraf japonès, que va ser guardonat l’any 2019 amb el prestigiós premi Hasselblad.

Moriyama és un dels fotògrafs més reconeguts del Japó, elogiat tant pel seu enfocament radical dels temes que tracta, com per la seva aproximació a la fotografia. Les imatges de Moriyama reflecteixen una visió subjectiva i autèntica de la vida a la ciutat i del caos de l'existència quotidiana. El seu treball ocupa un espai únic entre l'il·lusori i el real. Moriyama es va convertir en l'artista més destacat del moviment Provoke, que va jugar un paper essencial a l'hora d'alliberar la fotografia de la tradició i interrogar la naturalesa del mitjà. El seu estil audaç i intransigent ha ajudat al reconeixement de la fotografia japonesa en un context internacional.

'A Diary' és una habitació plena de nombrosos estrats d'una vida real: la vida d'Daido Moriyama són les seves imatges. Les fotografies d'aquesta exposició són el resultat de gairebé cinquanta anys de creació d'imatges, que no poden llegir-se de manera cronològica o en grups temàtics.

Horari: 

Dimecres, dijous i divendres: de 16 a 20h
Dissabte: d'11 a 15h i de 16 a 20h
Diumenge: d'11 a 15h
(Dilluns, dimarts i festius, tancat)

Preu: 

4€ | 3€ reduïda

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar