Arts
,
2020
Del 5 de novembre al 5 d'abril de 2021
MACBA
Barcelona

Exposició 'Fina Miralles. Soc totes les que he sigut'

Fina Miralles (Sabadell, 1950) és una de les artistes més significatives de l’Estat espanyol des dels anys setanta fins avui.

La seva obra sorgeix en el context dictatorial del general Franco, en un entorn hostil, limitador i castrador, en el qual la censura controlava qualsevol forma d’expressió sota imposicions morals, determinades per l’enorme poder de l’Església catòlica auspiciada pel règim. El treball de Fina Miralles, trenca amb les propostes academicistes que s’ensenyaven a les escoles d’art de l’època i amb les formes de comportament establertes. La seva pràctica reconfigura el concepte del que és artístic, dins de la multiplicitat d’actituds que desdibuixen el que la historiografia tradicional havia englobat sota l’epígraf d’art conceptual.

La història de l’art ha adscrit la producció de Miralles al conceptual, al land art o fins i tot al feminisme, sense tenir en compte l’amplitud i la complexitat de les seves propostes, que desborden els límits d’aquestes etiquetes. Potser per aquest motiu la seva obra és tan poc coneguda en l’àmbit internacional. Aquest projecte és un recorregut ampli per una trajectòria d’enorme transcendència.

Horari: 

De dilluns a divendres: de 11 a 19:30h
Dimarts no festius: tancat
Dissabtes: de 10 a 20h
Diumenges i festius: de 10 a 15h

Comissariada per: 

Teresa Grandas

Preu: 

11€ | 10€ online
Venda d'entrades online aquí

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

Web MACBA

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar